Gazeteci Avcu, Şişli belediye başkanı Keskin'in incilerini sarı ipliğe dizdi!

Gazeteci Avcu, Şişli belediye başkanı Keskin'in incilerini sarı ipliğe dizdi!

CHP'li Şişli belediye başkanı Muammer Keskin, TDP'si ile CHP'ye "iltica" ettikten sonra CHP'den vekil sıfatına bürünen Mustafa Sarıgül'le arasına kırmızı halı serip, "sulh" olmak için esas duruşta beklediği ortaya çıktı!

A+A-

Gazeteci ve Toplumsal Yayınevi'nin sahibi Ali Avcu, deyim yerindeyse düne kadar (Şişli Belediyesinin malları yüzünden) mahkemelik olan Şişli belediye başkanı Muammer Keskin ile son genel seçimlerde "Beyaz Bayrak" çekerek, partisi TDP'nin "OF" düğmesine basan Mustafa Sarıgül'le "Barış Çubuğu" tüttüreceklerini deşifre etti!

Avcu'nun "Şişli'de pis kokular" tivit zinciri analiz edildiğinde; buram buram kokan rant, çıkar ilişkileri ortaya çıkıyor!
Özetlersek; dene kadar "Hak", "Hukuk", "Adalet" naraları eşliğinde Şişli halkının hakkını hukukunu koruyacağını bağıran CHP'li Şişli belediye başkanı Keskin'e sormak gerekir: "Sarıgül, Millet değil de Cumhur İttifakı'ndan milletvekili seçilmiş olsaydı, aynı tavrınızı sergiler miydiniz?", "Dün Sarıgül hakkında söylediklerinizi ve verdiğiniz hukuk mücadelesini yalayıp, yutacak mısınız?", "Dün Şişli halkının malı diye yargıya koşarken, bugün Sarıgül'ün hakkını teslim ettik diyerek, KK'dan 2. defa Şişli belediye başkanlığına adaylık isteyecek misiniz?"

Avcu'nun tivitinde belirttiği gibi; sayın Keskin, KK'nın karşısına Gönen Orhan'sız çıkamıyor musunuz? 

Bizler bunları yazarken bile TİKSİNİRKEN, KK, bu unsurlarla omuz omuza nasıl fotoğraflar çekilebiliyor, pozlar verebiliyor? 

Hangisine el at sanız kan kırmızı çıkıyor arkadaş!
Utanmadan, sıkılmadan hala "Belediyecilik bizim işimizdir" demiyor musunuz birde!!!??? 

İşte Avcu'nun tivit dizini: 

adsizv-003.png

ALİ AVCU @aliavcu71

Hani Şişli Belediye başkanı Muhammer Keskin, Sarıgül'e karşıydı?

Muammer Keskin belediye Başkanı olma stratejisini Sarıgül karşıtlığı üzerine kurmuştu. Belediye mülklerini sarıgülün kendi özel mülküne dönüştürdüğünü iddia etmişti. Şişli halkı bu büyük yolsuzluğa tepki olarak Sarıgül’ü cezalandırdı 2019 da seçmedi. Aynı Muammer şimdi Sarıgül ile işbirliği yapıyor. Neden?

Ayrıca:Sarıgülün partiye dönüşünün iki sebebi var Şişli belediyesini tekrar ele geçermek ve Şişli belediyesinin mülklerini belediye ye iade etmemek!

Bu pazarlıkların bir tarafında da Canan Kaftancıoğlunun olduğu kuvvetle muhtemel...

Bunlar nereden mi çıktı? Hemen anlatayım; Temmuz ayı Meclis grubu toplantısında Belediye başkanı söz alarak , “ … arkadaşlar sizi bir konuda bilgilendireyim , biliyorsunuz Mustafa Sarıgül ister kabul edelim ister etmeyelim artık partimizin milletvekili oldu. 2019 yılında ilk meclis toplantımızda sarıgül vakfına bedava devredilen belediye malları kararını iptal etmiştik. Mallar geri almak için dava açmıştık. Şu an itibarı ile artık bu sorunu Sarıgül ile uzlaşarak çözmemiz gerekiyor. Benim aklıma kiralama sözleşmeli yada Ecrimsil bedeli almak geçiyor. Genel başkan ile konuştum Ahmet Akını görevlendirdi , önümüzdeki günlerde bizi bir araya getirecek ve anlaşacağız . Ben Sarıgül ile pazarlık yapacağım size karşı şeffaf olacağım dedi” sonrasında ise bir hafta kadar önce imar komisyonu başkanı Birol Akgüneş , Erol Beyaztaş , Fatoş Hamzalı , gönen Orhan ve Muammer keskin bu görüşme için Ankara’ya gitti . Muhtemelen pazarlıklarını yaptılar ve anlaştılar.. Şimdi ki kongre sürecine baktığımda pazarlıkların ilk meyvesini verdiğini görüyorum. Kısaca bilgilendireyim dedi .

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.