Flaş! Gönen Orhan'ın Kuşadası Belediyesi 'vurgun' dosyası Aydın Ağır Ceza'ya sevk edildi...

Flaş! Gönen Orhan'ın Kuşadası Belediyesi 'vurgun' dosyası Aydın Ağır Ceza'ya sevk edildi...

Türkiye basınında 2 yıl kadar öncesinde ilk defa Gündem35'in haberleştirdiği Kuşadası Belediyesi-Gönen Orhan ihale dosyaları, artık Aydın Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek...

A+A-

Kuşadası Belediyesi ile Gönen Orhan arasındaki "Güvercin Masa" ihale trafiği, Aydın Ağır Ceza Mahkemesine taşındı!

404'lü telefon hatlarını belediyelere çektirip, çözüm masaları mucidi Gönen Orhan'ın Kuşadası Belediyesinden 4 ihalede aldığı yaklaşık 3.5 milyon liralık dosya, İçişleri Bakanlığı Müfettişlerince mercek altına alınmış, yolsuzluk, usulsüzlük iddialarını içeren raporlar doğrultusunda sorumluların yargılanmalarının önü açılmıştı.

Kuşadası Belediyesi kaynaklarının aktardığı bilgilere göre; Gönen Orhan-Kuşadası Belediyesi ihalerindeki yolsuzluk/usulsüzlük iddiaları Aydın Ağır Ceza Mahkemesine taşındı!

Kaynaklar, Kuşadası Belediyesi sorumluları ile Gönen Orhan'ın bundan böyle Aydın Ağır CEza Mahkemesi'nde yargılanacaklarını bildiridiler!

Öte yandan özel Ankara kaynaklarımızdan elde ettiğimiz bilgilere göre; Gönen Orhan'ın diğer CHP'li belediyelerden aldığı "Telefonlu Masa" ihalelerinin de mercek altına alındığı, yapılacak incelemeler sonucuna göre yargıya taşınacağı belirtildi!

Bilindiği üzere; Telegram Haber yaptığı onlarca haberde CHP'li belediye başkanlarını uyarmış, Gönen Orhan'ın proje diye sunduğu yazılımların, Google'dan dosyalar halinde bedavadan indirilebileceğine işaret etmişti.

Gönen Orhan, en son ihaleyi İzmir'in CHP'li Bornova Belediyesinden almış, 4 ay öncesinde verilen bu ihalenin akıbeti hakkında bugüne kadar da Bornova Belediyesinden henüz bir açıklama gelmemişti. 

Önce Şişli Belediye Başkanı Keskin Başkan İduğ'a tanıttı, arkasından Gönen Orhan Bornova Belediyesine ihaleyi patlattı! Kaynak: Önce Şişli Belediye Başkanı Keskin Başkan İduğ'a tanıttı, arkasından Gönen Orhan Bornova Belediyesine ihaleyi patlattı! Başlıklı haberimizde; CHP'li Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in Gönen Orhan'ın "müşteri temsilcisi" gibi hareket ettiğine dikkat çekmiş, Başkan Keskin'in Bornova Belewdiye Başkanı Mustafa İduğ'u salt Gönen Orhan'ın "telefonlu masa" projesi için Şişli'de misafir ettiğini öne sürmüştük!

Dün ne yazdıysak...

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in Bornova Belediyesi Başkanı Mustafa İduğ'u misafir ettiği Şişli Belediyesi fotoğraflarından (Sosyal medyada yayınladılar) anlaşılacağı gibi; Başkan Keskin bizzat kendisi Başkan İduğ'a Gönen Orhan'ın kurduğu 404'lü telefon hatlı "Komşu Masa"nın tanıtımı gerçekleştirmiş ardından da Gönen Orhan 440 bin TL'lik ihale ile projesini satmıştı!

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz-001-002.jpg

20210120100820-bor2-2-003-002.jpg

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz1-003-001-002.jpg

Peki, Şişli Belediyesi öncülüğünde tanıtımı yapılan bu 404'lü telefon hatlı Gönen Orhan masa projelerinin neden fiks bir fiyatı bulunmuyor?

Gönen Orhan, 404'lü telefon hatlı masa prjelerini, CHP'li Belediyelerin bütçesine göre mi ayarlıyordu?

Türkçesi, birilerine para aktarmanın yolu böylesine Google'dan bedava indirilebilecek yazılımlarla mı gerçekleşiyordu?

Şişli Belediyesine (Pek çok CHP'li Belediyeye) 275 bin TL'ye masa kuran Gönen Orhan, neden 440 bin TL'ye Bornova Belediyesine masa kuracaktır?

Başka bir deyişle; Bornova Belediyesi, Şişli Belediyesinden çok daha mı zengindir? Neden 275 TL'ye kurulan bu sözde projeye, Bornova Belediyesi 165 bin TL daha fazla para ödemiştir?

12-004-001.jpg15551-004-002.jpg

Gönen Orhan, 404'lü telefon hatlı projesini tutturabildiği fiyattan mı satmaktadır? Gönen Orhan, daha başka hangi CHP'li Belediyelerden ihale almıştır? Kuşadası Belediyesi ihaleler dosyası Aydın Ağır Ceza'ya taşındığına göre; Gönen Orhan'a ihale veren CHP'li Belediyeleri bundan böyle neler bekliyor? Ankara kaynaklarının olası gelişmelere yönelik Telegram Haber'e aktardıkları bilgiler neler? 

Hepsi ve daha fazlası... Bir sonraki haberimizle geliyor...

Bizi izlemeye devam ediniz...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.