Eşinin ölüm acısını hatırlatan evi boşalttı

Eşinin ölüm acısını hatırlatan evi boşalttı

Ünlü oyuncu Özgü Namal, geçtiğimiz yıl yitirdiği eşinin ölüm acısını hatırlatan Muğla Köyceğiz’deki köy evini boşalttı. Başarılı oyuncunun, çocuklarının eğitimi ve kendi iş yaşamı için İstanbul’a dönmeye karar verdiği öğrenildi

A+A-

Geçtiğimiz yıl iki çocuğunun babası Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümüyle büyük bir yıkıma uğrayan başarılı oyuncu Özgü Namal, Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşadığı evini boşaltarak yeniden İstanbul'da hayatını sürdürmeye karar verdi. Ünlü oyuncunun daha önce satacağı duyurulan arazisini ise satmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

ARAZİYİ SATMIYOR
Sevilen oyuncu Özgü Namal birkaç yıl önce İstanbul'dan ayrılarak Muğla'nın Köyceğiz ilçesine bağlı Ağla köyünde bir ev kiraladı. Eşi ve çocuklarıyla burada şehir hayatının kalabalık ve stresinden uzak, doğayla iç içe bir hayatı seçen Namal, geçtiğimiz yıl eşi Ahmet Serdar Oral'ın ani ölümü üzerine Muğla Köyceğiz'deki evine bir daha uğramadı.

Eşinin ölüm acısını hatırlatan köy evinde artık yaşayamayacağını dile getirdiği öğrenilen Namal, ayrıca kendi iş hayatı ve çocuklarının daha iyi bir eğitim alabilmesi için 10 yıllık kirasını ödediği evini boşaltmak zorunda kaldı. Hayatını İstanbul Kavacık'ta sürdürecek olan Namal, yatırım amacıyla aynı köyde aldığı 7 dönümlük araziyi de 3 milyona satmaya karar vermişti. Namal'ın, içinde küçük göl bulunan araziyi ise satmaktan vazgeçtiği öğrenildi.

ADEM ÜLKER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.