Didim'de yaşayan CHP'li vekil Yıldız, kızını Kuşadası'nda evlendiriyor!

Didim'de yaşayan CHP'li vekil Yıldız, kızını Kuşadası'nda evlendiriyor!

Aynı zamanda devrik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Tuncelili hemşerisi olan Didim'de yaşayan milletvekili Hüseyin Yıldız'ın kızının düğününü Kuşadası'nda yapması çeşitli yorumların yapılmasına neden olduğu bildirildi...

A+A-

Hüseyin Yıldız... CHP'den Aydın'ın kıdemli vekillerinden... Aynı zamanda devrik CHP Genel Kemal Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Tuncelili hemşerisi olan Yıldız'ın hiç bir zaman da Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu ile yıldızı barışmamıştı.
Rahmetli Celal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı her paylaşım olay olurken, şok bir paylaşım da Kasım 2019 ayında gelmişti. 
adsiz6-009.png

Celal Kılıçdaroğlu'nun "Abim altınları kime kaptırdı" paylaşımı günlerce siyaset kulislerinde konuşulurken, Celal Kılıçdaroğlu da suskunluğunu bozmuş, Gündem Otuzbeş'e konuşmuştu.
İşte o haber: 
CELAL KILIÇDAROĞLU'DAN ŞOK PAYLAŞIM: "ABİM ALTINLARI KİME KAPTIRDI?" KILIÇDAROĞLU, O MİLLETVEKİLİNİN ADINI SADECE GÜNDEM OTUZBEŞ'E AÇIKLADI...celal-kilicdaroglu-dan-sok-paylasim-abim-altinlari-kime-kaptirdi-kilicdaroglu-o-milletvekilinin-adini-sadece-gundem-otuzbes-e-acikladi.jpg  
Deyim yerindeyse, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu'ndan 7.4 şiddetinde deprem etkisi yapacak paylaşım geldi!

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Abim altınları kime kaptırdı" paylaşımında bulundu!

Celal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı bu şok paylaşımından sonra Kılıçdaroğlu'na ulaştık!

Celal Kılıçdaroğlu, bu ayıbı sadece Gündem Otuzbeş'e açıklıyorum dedikten sonra şunları söyledi: "Kemal abim, annemizden kalan altınları kimseye danışmadan, sormadan Aydın MV Hüseyin Yıldız'a veriyor. O altınlar annemizden 7 kardeşe kalan miras. Tahmini değerinin bir milyon olduğunu düşünüyorum. MV Hüseyin Yıldız, bitik birisi. Abim bula bula bu adamı bulmuş altınları borca verecek! Şimdi beklesin alacağım diye! Kocaeli'ndeki Ali abime kızdım. Geçen hafta abim İzmir'e geldi. Taksi tuttum Balçova'daki otele yanına gittim. Dedim ki; 'niye Hüseyin Yıldız'a verdin annemizden kalan altınları'? Alabilecek misin? Hüseyin Yıldız'ın ne durumda olduğunu bilmiyor musun, nasıl geriye alacaksın diye sordum. O da bana 'AKP'lilerden uzak dur' dedi. Şimdi soruyorum Kemal abime de Ali abime de, bu altınları Hüseyin Yıldız'dan nasıl alacaksınız? Didim'de Hüseyin Yıldız'ı görenler sokak değiştiriyor, Kemal abim kalkıyor bu adama borca altın veriyor" dedi.

Celal Kılıçdaroğlu, Hüseyin Yıldız'a abisi Kemal Kılıçdaroğlu'nun borç verdiği altınları cinsine ve adetine göre tek tek sıraladı! Yayıncılık ilkelerimiz doğrultusunda borç verilen altınların cins ve adetlerini yayımlamıyoruz. 
https://www.gundemotuzbes.com/celal-kilicdaroglu-dan-sok-paylasim-abim-altinlari-kime-kaptirdi-kilicdaroglu-o-milletvekilinin-adini-sadece-gundem-otuzbes-e-acikladi/79714/

Celal Kılıçdaroğlu, Hüseyin Yıldız hakkında Telegram Haber'e de açıklamalarda bulunmuştu.
İşte o haber: 
20474.jpg

Celal Kılıçdaroğlu, Hüseyin Yıldız'ın yanına Didim'de bayan CHP üyelerinin yanaşmadığı söyledi ve sicilini döktü!

Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, dayak, taciz skandalı ile gündemine gelen CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız'ı yakından tanıdığını söyledi ve sordu: "Didim'de yanında çalışan sekreterinin kardeşleri bunu 2. kattan aşağıya neden attılar?"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, taciz, dayak, haksız maaş vb. gibi konularla siyaset gündemine bomba gibi düşen CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız için "olmaz olsun böyle Tuncelili hemşeri" dedikten sonra; Yıldız'ın Didim'deki marifetlerini bir bir sıraladı!

Kılıçdaroğlu, öylesine şok iddia ve yaşanılanları dile getirdi ki; sadece CHP'li Vekilin Didim Adliyesi'nin tozlu raflarında bekletilen 40'a yakın dosyasının olduğunu söyledi.

MV Yıldız'ın yargıdaki dosyalarından CHP'de herkesin haberinin olduğunu Telegram Haber'e açıklayan Kılıçdaroğlu, Hüseyin Yıldız'ın CHP'de kaldığı her saniyenin CHP hanesine zarar olarak döneceğini savundu... https://telegramhaber.com/celal-kilicdaroglu-huseyin-yildizin-yanina-didimde-bayan-chp-uyelerinin-yanasmadigi-s-17500h.htm

Eh... Didim'de bu kadar sevilen sayılan bir vekilin de yaşadığı Didim'de değil de Kuşadası'nda kızını evlendirmesinden daha doğal ne olabilir?
Aslında Hüseyin Yıldız, en az Didim'deki kadar da İzmir'in Torbalı ilçe belediyesinde sevilip sayılıyor! Aklı başında Torbalılı CHP üyeleri o kadar çok seviyorlar ki Hüseyin Yıldız'ı, "yaka silkmekten, sağlam gömleğimiz kalmadı" diyorlar!
Sahi Hüseyin Yıldız, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan borca aldığı altınları zamanında geriye ödemiş midir? 

Not: Haberde sosyal medyada yapılan Hüseyin Yıldız yorumlarına yer verilmemiştir!
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.