Didim AK Parti’deki tartışma gazetecinin ölümüne yol açtı

Didim AK Parti’deki tartışma gazetecinin ölümüne yol açtı

Didim AK Parti’deki tartışma gazetecinin ölümüne yol açtı

A+A-

Didim AK Parti binasındaki tartışma gazetecinin ölümüne sebep oldu. Uzun süredir tartışmaların odağındaki Didim AK Parti sonunda muradına erdi ve bir gazetecinin ölümüne yol açtı. Parti binasındaki tartışma sırasında kalp krizi geçiren gazeteci Kemal Etleç (55) hayatını kaybetti.

Olay şöyle gelişti;

Daha önce AK Parti’den aday adaylığını açıklayan Didimli iş insanı Naci Şenses, resmi müracaatını yapmak için yanında haber amaçlı bulunan Kemal Etleç ile birlikte parti binasına geldi. Burada kendisine olan tavır nedeniyle aday adaylığı başvuru dilekçesi alınmamak için, mazeret üzerine mazeret üretildi.

Mevcut yönetime karşı bazı konularda çeşitli eleştirilerde bulunan Naci Şenses'in aday adaylık başvurusu, önce senin sabıka kaydın müsait değil iddiasıyla kabul edilmek istenmedi. Şenses'in avukatı bu konuda yasal bir engel olmadığını söyleyince, kendisinden bağış adı altında 20 bin lira talep edildi.

Partide böyle bir temayül olmamasına rağmen talep edilen ücret için partinin ilçe yönetiminden Yahya Balaban ve Adem Seven tarafından başlatılan tartışma sırasında Didim’in sevilen Gazetecisi Kemal Etleç aniden kalp krizi geçirerek yere yığıldı.

Olay yeri ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Kemal Etleç'in hayata döndürülemediği kaydedildi. Kemal Etleç'in eşi İlknur Etleç de olayın ardından fenalık geçirince, hastahanede müşahade altına alındı.

Yaşananlar sırasında Didim AK Parti İlçe Başkanı Sebahattin Akkuş'un müdahil olmak yerine odasında çıkmamasının, tartışmayı alevdirdiği ve olayların bu seviyeye gelmesine katkıda bulunduğu kaydediliyor.

Aydın Şafak Gazetesi olarak bir gazetecinin ölümüne yol açan zihniyet sahiplerini kınıyor, Kemal Etleç'e Allah'dan rahmet, geride kalanlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

KEMAL ETLEÇ KİMDİR?
İstanbul’un Eyüp ilçesinde 1973 yılında doğan Kemal Etleç, İstanbul Üniversitesi İşletme ve Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümleri’nde okudu. Uzun yıllar İstanbul’da gazetecilik yapan Kemal Etleç, 2007 senesinde Aydın’ın Didim ilçesine yerleşti.
Didim Günce Gazetesi’nde muhabirlik yapan Etleç, daha sonra 2015 yılında eşi İlknur Etleç ile birlikte Rehber Gazetesi’ni kurdu. Evli ve bir çocuk babası olan Etleç, Rehber Gazetesi’nde imtiyaz sahibi ve sorumlu yazı işleri müdürü olarak görev yapıyordu.

AYDIN ŞAFAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.