Devlet Adamları, 2021 yılının en güzel ve en anlamlı fotoğrafına Aydın Valiliği'nde imza attılar!

Devlet Adamları, 2021 yılının en güzel ve en anlamlı fotoğrafına Aydın Valiliği'nde imza attılar!

İzmir, Aydın ve Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılarının Aydın Valisi Aksoy'u makamında ziyaret etmelerini, Aydın halkı tarafından "Yaşasın Devlet yüzünü gösterdi" şeklinde yorumlandığı bildirildi...

A+A-

Anadolu insanın "Düğün değil dernek değil nereden çıktı bu ziyaret" diyeceği gibi; İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Türe, Aydın Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker ve İzmir Karşıyaka Başsavcısı V. Bülent Dinçel'in öğle saatleri öncesinde Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'u makamında ziyaret etmeleri, Aydın gündemine damgasını vuran gelişme oldu!

Ziyaret fotoğrafının Aydın Valiliği sosyal medya hesaplarından yayımlanmasının ardından Aydın halkı tarafından "İşte 2021 yılının en güzel devlet adamlarının fotoğrafı" şeklinde karşılık bulduğu bildirildi.

Fotoğrafın "Devlet, Aydın'a dirlik düzen getirmek için düğmeye bastı" yorumlarının yapılamasına da neden olduğunu bildiren kaynaklar, ziyaret fotoğrafının Aydın BŞB'de de 7.7 şiddetinde deprem yarattığını öne sürdüler!

Öte yandan Cumhuriyet Başsavcılarının Aydın Valisini ziyaret etmeleri Aydın halkı tarafından memnunlukla karşılık bulurken; Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da ziyaret hakkında duygu ve düşüncelerinin Aydın halkı tarafından merakla beklendiği belirtiliyor!

İŞTE O ZİYARET FOTOĞRAFI:   

deniz8.png 

fbffwjux0aerirv.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.