Aydın BŞB'nin ihaleci asfalt şirketinde 'başımız belaya girecek' diye çözülmeler başladığı iddia ediliyor!

Aydın BŞB'nin ihaleci asfalt şirketinde 'başımız belaya girecek' diye çözülmeler başladığı iddia ediliyor!

Aydın BŞB'den 4 yılda 440 milyonluk (3 tane) ihale almayı başaran asfalt şirketinde; imzasını kullanmak istemeyen personelin dağıldıkları bildirildi!

A+A-

Anadolu insanı herhalde Aydın BŞB'nin ihaleci asfalt şirketindeki kaçmaları "ÇİL YAVRUSU GİBİ DAĞILIYORLAR" şeklinde özetlerdi...

Aydın BŞB kaynaklarından gelen son dakika bilgilerinde; 3.5, 4 yıl içinde KDV ve gecikmeler hariç 3 ihalede 440 milyon liralık ihale almayı başaran asfalt şirketinde; "BAŞIMIZ BELAYA GİRECEK" korkusu ile imzasını kullanmak istemeyen çalışanların şirketle ilişkilerini kestiği iddia ediliyor!

Asfalt yolsuzluk dosyasının Aydın BŞB'nin hala yumuşak karnının olduğunu Aydınlı siyasetçiler ve Devletin yetkili birimleri biliyor!

Dosya, Devletin yetkili birimlerinin elinde hala neden tutuluyor oluşu da ayrı bir muamma konusu! Kaldı ki neyin nerede, kimlere nasıl döndüğü de bilakis asfalt şirketinin itirafçı müdürü tarafından verilen ifade tutanaklarında belirtildiği herkesçe biliniyor! Temsil, Akyaka'daki otele kimler gitmiş, ne almışlar, neden kendilerini değil de şoförlerini otel kayıtlarına yazdırmışlar! 

Aydın BŞB kaynakları, asfalt dosyasının adını duyanların tüylerinin dahi diken diken olduğunu belirterek, ihaleci asfalt şirketinde "başımız belaya girecek" korkusu ile personelde işten ayrılmalar, yapılan iş ve hakediş tutanaklarına imza atmamak için direnişlerin başladığını aktardılar. 

 

Not: Malumunuz güz aylarını yaşıyoruz... Muğla Akyaka'da Şimal rüzgarlarının esmeye başladığı bildiriliyor!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.