Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamalara Kılıçdaroğlu hala neden yanıt veremiyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün yaptığı açıklamalara Kılıçdaroğlu hala neden yanıt veremiyor?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Kızılcahamam Belediye Başkanları toplantısında yaptığı konuşma, bazı CHP'li Belediye Başkanları üzerinde adeta panik yarattığı bildirildi...

A+A-

"Çünkü 'ekmek'in değil döviz kurunun peşinden gittiler, çünkü, milli kaynakların değil Biden'in ağzından gittiler, çünkü milli sanayi planlı kalkınma değil Fetö ağzıyla muhalefet yaptılar, çünkü bağımsızlığımızı egemenliğimizi tek satır konuşmayıp sıcak paracıların ağzıyla konuştular ve gülünç duruma düştüler!

İstisnasız alayı Fetö'nün ağına düşecek kadar zavallı bu insanlardan başka ne bekliyorsunuz!

Rezil olmaktan yorulmadınız mı?" diyor Nihat Genç veryansintv.com'daki yazısında...

Nihat Genç, buna benzemez yüzlerce ana muhalefete yazılar yazdı... Nihat Genç, genel siyaset için yazdığı yazıların yüzde 10'nu yerel siyasette neler olup bittiğine yönelik araştırmalar yapıp yazmış olsaydı, her halde bugün 2 düzine belediye başkanının da GÖREVDEN ALINMASI GEREKTİĞİNİ hepimizden önce yazardı!

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün çok önemli açıklamalarda bulundu... Açıkçası, CHP'li belediyelerin ve başkanlarının yeni yılda başlarına GELMESİ GEREKECEKLERİ söyledi!

Cumhuriyet tarihinin en kötü yerel yönetimlerini maalesef Kılıçdaroğlu döneminin CHP'li belediyeleri ve başkanları oluşturuyor... Ne kanun dinliyorlar ne de yönetmelik... Türkçe karşılığı; "Aşiret Kültürü" diyebileceğiz bir anlayışla bugünlere gelebildiler!

Aslında her şey CHP'nin aday belirleme sisteminde yatıyordu! CHP'nin tepe yönetimi, bu ülkeyi yönetmek gibi bir kaygı taşıyor olsaydı; halk, bugün "OPERASYONLAR NE ZAMAN BAŞLIYOR" sorusuna yanıt aramazdı! 

Evet... Uzun zamandır CHP'li yerel yönetimlerdeki vurgun, talan, yolsuzluk düzeninin artık "DEVLET MESELESİ" halini aldığını yazıp durduk... Ne doydular ne de kandılar... Kurdukları sisteme karşı gelenleri de allem edip kullem edip, kapını önüne koymasını bildiler!

Bakın, "Fetö'nün ağzıyla muhalefet yaptılar" diyor Nihat Genç... Daha somut olanı İzmir'de Fetö'den alınan belediye başkanı ile yaşamadılar mı? Utanmadılar, yüzleri bile kızarmadan "elimize en ufak bir bilgi gelmedi" yalanını bile konuşmaktan çekinmediler! Babasının gönderdiği mektuba rağmen! Meyve veren ağaç olduğunda "masumiyet karinesi" palavraları ile savunmaya kalkışanlar, sistemlerine boyun eğmeyenler için TV'lere çıkıp davul zurna eşliğinde "duyduk, gereğini yaptık" diyerek neredeyse göbek atmadılar mı? 

Devletin hafızası ile dalga geçilmez!

Öncelikle; "yok o dosyayı kapattık", "yok şu dosyanın hakkından falanca ağır abi geldi" laflarını bir kenara bırakın... Kim ki, vurguna, talana, yolsuzluğa bulaşmış; kuşkumuz yok ki, devlet hepsinin üstesinden gelecektir! Devletin hafızası çok kuvvetlidir ve sabrın tükendiği noktada da basar neşteri! 

Malumunuz; "UYKUSUZ GECELER" sezonuna girildiğini geçen hafta duyurduk! 

Ne şans ki; UYKUSUZ GECELER sezonunun açıldığını duyurduğumuzda CHP'li belediye başkanları Kayseri'de "Geliyor Gelmekte Olan" sloganı ve "TIKIR TIKIR Çalışan Belediye Başkanları" başlığı altında toplanıyorlardı...

Doğrusu, uzun yıllardır CHP'li belediyelerden "TIKIR TIKIR" sesleri geliyor; bizlerde saf saf ha bugün ha yarın düzelirler diye uyarılarda bulunuyorduk!

Meğer kazın ayağı öyle değilmiş! Bizler ne kadar uyarılarda bulunursak bulunalım, İndra Gandi'cilikte sınır tanımadılar! 

Anadolu insanı "her şeyin bir tadı tuzu var" der... Ardından ekler; "eşek sevmenin de bir usulü vardır!" Arkadaş, halkımızda ne tat bıraktınız ne tuz... Usul mü? Gözünüze kestirdiğinizi...!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, neyin ne olduğunu bilmeden konuşmayan bir siyasetçi... Çok sabrettiğinin de farkındayız! Neyin ne olacağı da birinci ağızdan söylendiğine göre; neden bu saate kadar CHP cephesinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir yanıt dahi verilemedi? 

CHP'yi yönetenler bir yana... Haydi çıksın da görelim bir tane belediye başkanı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ağzını açıp iki çift laf edebilsin? Bilmiyorlar mı yaptıkları yolsuzlukları, vurgunları? Bile bile de yapmadılar mı? Devleti mi kandırabilecekler?

Daha fazla yüreklerini (Kaldıysa tabi) ağızlarına getirmeden...

Kuzeyden mi,

Ege'den mi,

Akdeniz'den mi,

Güney'den mi,

Davullar çalmaya başlayacak...

Haydin hayırlısı... 

Çuvallar o kadar büyük ki,

Bakalım nasıl sığacaksınız! 

"Önümüzdeki yıldan itibaren CHP'li belediye başkanlarının insan içine çıkacak yüzü olmayacak!"

 

 

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.