CHP’yi baskın korkusu sardı

CHP’yi baskın korkusu sardı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde terör örgütleri ile iltisaklı olduğu tespit edilen personele yönelik teftiş sonrası paniğe kapılan CHP yönetimi yine bir skandala imza attı.

A+A-

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde terör örgütleri ile iltisaklı olduğu tespit edilen personele yönelik teftiş sonrası paniğe kapılan CHP yönetimi yine bir skandala imza attı. Kılıçdaroğlu talimatıyla belediyelere gönderilmek üzere olası bir polis baskınında yapılması gerekenler konulu genelge gönderildiği ortaya çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde terör örgütü iltisakı bulunanlara iş başı yaptırıldığına yönelik İçişleri Bakanlığı'nca başlatılan incelemenin ardından CHP'li belediyelerde korku başladı. İstanbul'un ardından başka belediyelere de operasyon yapılacağı endişesine kapılan parti yönetimi bu çerçevede ilginç bir icraata imza attı. CHP Genel Merkezi tarafından belediyeler için 'polis baskınında yapılacaklar' listesi hazırlandı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne yapılan "terör teftişi" sonrası belediyelerine olası bir polis baskınında yapılacaklarla ilgili bir yazı göndereceklerini açıkladı. Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Torun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başlatılan "terör teftişi" sonrası CHP'li belediyelere polis baskınında yapılacaklarla ilgili talimat göndermesine ilişkin konuştu. Torun, "Baskınlar karşısında yapılacaklarla ilgili çarşamba günü bir toplantı yapıp yapılması gerekenleri güncelleyeceğiz." dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.