CHP'ye FETÖ UTANCINI yaşatan Oğuz'u yine Kılıçdaroğlu makamında ağırladı!

CHP'ye FETÖ UTANCINI yaşatan Oğuz'u yine Kılıçdaroğlu makamında ağırladı!

FETÖ Üyeliğinden tutuklanan 7 ay cezaevinde kalan, FETÖ Üyeliğinden 6.3 yıl hapis cezası onanan Oğuz, Kılıçdaroğlu ile yaptığı son sohbeti ve CHP Genel Merkezi'nde nasıl ağırlandığını paylaştı!

A+A-

CHP'li eski Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz'un, FETÖ üyeliğinden aldığı 6 yıl 3 ay hapis cezası onandı. 28 Haziran 2021 Gerçek Gündem https://www.gercekgundem.com/siyaset/284191/chpli-eski-urla-belediye-baskani-burak-oguza-verilen-hapis-cezasi-onandi

88f7acf3-2eb6-4421-990f-fd44eb63f6f8.jpg

Bu fotoğraf gün içinde İ. Burak Oğuz tarafından sosyal medya hesabından yayımlandı... 

Kim bu İ. Burak Oğuz? 2019'da Urla'dan CHP adayı yapılarak Urla halkına SEÇTİRTTİRİLEN şahıs! Türkçesi, CHP'ye FETÖ UTANCINI yaşatan şahıs! 

Burak Oğuz'un bu denli baş köşelerde ağırlanmasındaki en büyük nedenler arasında; CHP'nin Urla'yı kayyuma devretmesi, FETTULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜNE ÜYE OLMAKTAN aldığı 6.3 yıllık hapis cezası ile ödüllendirilmiş olması olabilir mi? 

Ya da Kemal Bey hala Burak Oğuz'u Urla Belediye Başkanı olduğunu mu sanıyor? Ne dersiniz belki de Burak Oğuz hakkında FETÖ ÜYELİĞİNDEN onanan 6.3 yıllık hapis cezası bile Kemal Bey'e iletilmemiş "GİZLİ" tutuluyor olamaz mı?

12saygifoto2.jpg

204546887-1595698515314-muharrem-ince-foto-twiter-ince-genclik.webp

Bunlarda 2018'de Cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinden 8-9 puan önde oy alan CHP'li Muharrem İnce'nin fotoğrafları... 

Malumunuz Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra 2020'de yapılan Kurultay'da Muharrem İnce'ye protokolde yer verilmemiş, o da tribünlerden Kurultay'ı izlemişti...

Birisi baş tacı ediliyor... Diğerine vurun abalıya...

Aslında bu iki fotoğraf bile bir şeyleri özetlemiyor mu?

Bunlar muhalefetteyken bile FETÖ ÜYELİĞİNDEN 6.3 yıl hapis cezası alanla, partisine FETÖ UTANCINI yaşatanla gerine gerine pozlar verip sosyal medyada yayımlıyorlarsa... Varın siz düşünün iktidar olduklarında yüzlerinin nereye dönük olacağını! 

Not: Burak Oğuz'un bu kaçıncı görüşmesi olduğu bilinmiyor! Bazılarına göre cezaevinden çıktıktan ve cezası onandıktan sonra en az 5-6 defa Kılıçdaroğlu ile sohbet ettiği belirtiliyor! Ha... Ne dersiniz belki de sohbetlerinin ana gündem maddesi Nalbantoğlu'nun MYK üyeliğine terfisi olamaz mı? Burak Oğuz'u Urla'ya kim aday yaptırmıştı? Ne olmuş yani rica edivermişse...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.