CHP'nin Urla adayı Selçuk Balkan debelendikçe batıyor!

CHP'nin Urla adayı Selçuk Balkan debelendikçe batıyor!

CHP Urla adayı Selçuk Balkan, deyim yerindeyse, kendisinin kuyuya attığı taş yüzünden ne yapacağını şaşırmış durumda! Türkçesi, Balkan, attığı taşı çıkaracağım derken, debelendikçe batmaya başladı...

A+A-

Her şey Ankaralı gazeteci Yavuz Selim Demirağ'ın Tele 1 Tv'de yaptığı açıklamayla başlamıştı...
Demirağ, CHP'nin açıkladığı Urla ve Tire adaylarının dava dosyalarının olduğunu belirterek, adaylıklarının SIKINTILI olduğuna vurgu yapıyordu...
Ardından CHP Urla adayı Selçuk Balkan, Urla basını ile kahvaltıda buluşuyor ve şu açıklamayı yapıyordu: "Yargılama 2019 yılında sonuçlandı. Cezam paraya çevrildi. Herkesin başına gelebilecek bir olay. Başka bir davam ve yargılanmam yok." diyor ve ekliyordu: “Anamın ak sütü gibi akım!” 
Açıklamalar çerçevesinde; Telegram Haber "CHP'nin Urla adayı Balkan, hangi iş kazasında yargılanmıştı? CHP'nin Urla adayı Balkan, hangi iş kazasında yargılanmıştı?" başlıklı haberinde; Selçuk Balkan'nın yargılandığı davaları mı karıştırdı sorusunu gündeme getiriyordu...
Haberimiz Urla siyaset gündemini alt üst ederken, Balkan'ın avukatı Şehrazat Mercan da Yenigün gazetesine açıklamada bulunuyordu: "Selçuk Balkan taksirle bir kişinin ölümü ile birlikte bir kişinin yaralanmasına sebep olma suçundan yargılanması devam ediyor."

Telegram Haber, Selçuk Balkan'ın bitti "para cezası aldım", avukatının "devam ediyor" dediği "ölümlü" ve "yaralamalı" dava ile ilgili detaylara ulaşıyordu: 

izmir-4-001.jpg
CHP adayı Balkan "Urla seçmeni CHP adayı Selçuk Balkan'a nasıl inanacak? Dava dosyasında 10 kişi ile... Urla seçmeni CHP adayı Selçuk Balkan'a nasıl inanacak? Dava dosyasında 10 kişi ile..." başlıklı haberimizi henüz okumamış olacak ki; iki gündür de İzmir'in güzide medyasına konuşuyor da konuşuyor... 
İyi de Urla siyaset gündeminde neden bunlar dönüyor: "CHP Genel Merkezi, Urla ilçeye talimat verdi, 20 Şubata kadar seçim bürosu açmasın, arabaları giydirmesin!"
Hal böyle olunca; CHP Genel Merkezi, dava dosyasının seyrine göre, yarın seçilmiş Selçuk Balkan'ın başkanlığının düşmesinden mi korkuyor? 
Hukuk çevreleri, Selçuk Balkan'ın bu dava dosyasından ceza alacağını kesin bir dille belirtiyor!

Türkçesi, Selçuk Balkan, bugün kuyuya attığı taşı çıkarmak için debeledikçe batıyor da batıyor! 

Not: Önceki başkan Uyar'ın da "sağ kolu" olduğu belirtilen meclis üyesi Selçuk Balkan'ın, Kayyumla da çok iş yaptığı ve CHP Urla tabanı da Balkan'ın yaptığı işleri açıklamasını beklediği belirtiliyor!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.