CHP'li 'Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanları' bu defa Kuşadası'nda toplanıyor!

CHP'li 'Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanları' bu defa Kuşadası'nda toplanıyor!

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanları 'Geliyor Gelmekte Olan' sloganından taviz vermeden toplantılarını sürdürüyorlar...

A+A-

102228-001-001.jpeg

1094-16932-whatsapp-image-2021-12-14-at-19-32-17-002.jpeg

Bilindiği üzere; CHP, "Geliyor Gelmekte Olan" sloganını Aralık 2021 ayından beri kullanıyor... Bunun da ilk somut örneği Kayseri'deki "Tıkır Tıkır Çalışan Belediye Başkanları" toplantısının sosyal medyaya düşen görselleri ile tanışmıştık...

Kayseri toplantıları çok "Tıkır Tıkır" sesi çıkarmış olmalı ki; bu defa CHP'li "Büyük Başkanlar" Kuşadası'nda toplanacaklar!

Kayseri'deki toplantıya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer katılmamıştı, daha doğrusu Soyer'in veto edilmesi Mersin mitingindeki sahne şovuna bağlanarak bir şekilde Ankara'dan İzmir'e dönmesinin sağlandığı yazılıp çizilmişti... 

Bu defa "Tıkır Tıkır Çalışan Başkanlar" toplantısının İzmir'in burnunun ucunda Kuşadası'nda gerçekleştirilecek oluşundan dolayı başkan Soyer'in de yüzde yüz katılacağı belirtiliyor. 

Kulislerde çok ilginç gelişmeler yaşanırken; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 10-15 gündür Büyükşehir Başkanlarını telefonla aradığı, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kontak halinde olduğu, ve telefon görüşmeleri sayesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in 3 dil bildiğini dahi öğrendiği belirtiliyor!

Kulislerdeki iddialar gelince; İmamoğlu'nun Kuşadası toplantılarının ardından CHP'de resmen il ve ilçe kongre rüzgarlarının eseceği, Kurultayın kaçınılmaz kılınacağı konuşuluyor!

Öte yandan Büyükşehir Belediye Başkanlarının toplantılarda Kılıçdaroğlu'nun CHP masasını "sağdan" ve miadları geçmiş AKP hurdaları ile doldurmasından duydukları rahatsızlıklar da konuşulacağı öne sürülüyor!

Sonuç olarak; Kuşadası'nda 3 gün sürecek bu toplantılara küçük belediye başkanları katılmıyor olsa bile "TIKIR TIKIR ÇALIŞAN" 11 Büyük Başkanının katılacak oluşu hoş değil mi? (Tarih: 25-26-27 Mart)

Nasıl olsa belediye başkanlarının yaptıklarına ne CHP yönetimi ne de DEVLET karışıyor!

Toplanıp toplanıp dağılmalarını da çok görmeyiniz LTF... 

Toplantı haberlerimiz kulislerdeki matrak bilgilerle devam edecek!

   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.