CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Günel'in mıcır işindeki 'naylon' olduğu iddia edilen firmaya ne kadar para ödendi?

CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Günel'in mıcır işindeki 'naylon' olduğu iddia edilen firmaya ne kadar para ödendi?

Kuşadası, CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in çakma olduğu öne sürülen mıcır firmasına 1 kiloluk mıcır teslim almadan para ödediğini konuşuyor!

A+A-

Kuşadası, kısıtlamanın başladığı 1. gününde CHP'li Belediye Başkanı Ömer Günel ile "mıcırcı" şirket ile kapıştıklarına kilitlendi!

Bilindiği üzere; Telegram Haber CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in çözüm ortaklarından ZTB firmasına verilen "MICIR" ihalelerini Türkiye'de bir ilk olarak gündeme getirmiş, ihalelerin ÇAKMA olduğuna işaret edip; haberinin başlığına da "İşimiz, gücümüz mıcır, keyfimiz gıcır" atmıştı! 

https://telegramhaber.com/kusadasi-belediyesinde-yeni-slogan-isimiz-micir-keyfimiz-gicir-7825h.htm

https://telegramhaber.com/kusadasi-belediyesine-20-milyonluk-micir-satan-sirket-tabela-sirketi-mi-7829h.htm

Devamında; Kuşadası Belediyesinin "mıcır" ihtiyacı için çözüm ortağı olarak bulduğu şirketin adres röntgenlerini çekmiş ve şirketin "NAYLON" olup olmadığını sormuştu!

Bu haberlerimizin ardından Telegram Haber okuyucuları adı geçen ZTB denilen firmayı CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'e tanıştıranın Aydın BŞB Söke (Batı) koordinatörü Fatih Akkentli'nin olduğunu iddia etmişler, haberlerimizde bu iddialara yer vermemiştik.

Fakat; son dakika Kuşadası kaynaklarımızdan gelen bilgiler ve iddialara göre, CHP'li Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in bu milyonlarca (23 milyon) liralık "mıcır" almak için ihale verdiği ZTB şirketine ortada fol, yumurta yokken; "HAKDEDİŞ" adı altında para ödediği belirtiliyor!

Telegram Haber'in ortaya çıkardığı bu 23 milyonluk ihalelerin de salt bu rakamlarda kalamadığı, vurgunun 70 milyon liralarla dayandığı belirtiliyor!

Açıkçası; Kuşadası'nın namuslu üye CHP'li kaynakları vurgunun çok büyük olduğunun altını çizip, CHP genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun tıpkı Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'a "yolsuzluk" operasyonu yapılmadan öncesinde Çalar Saat'e çıkıp "duyduk, gereğini yaptık" demesi için Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i de disipline göndermesini bekledikleri belirtiliyor!  

13b47f7f-dae5-44d1-829d-0833fd47cc63.jpg

Şirket, bu adresten 23 milyonluk mıcır ihalesi işi bitiriyor; ne hikmetse sahada kazması bile bulunmuyor!

0c333531-5d1b-4c4f-bdd3-310dd127d86f.jpg

Dip not: Kılıçdaroğlu'nun Y-CHPsin'de Ömer Günel'e dokunacak bir gücün olmadığını belirtir; sayın Kılıçdaroğlu'nun da Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy hakkında Çalar Saat'te söylediklerinin de bir zorunluluktan ibaret olduğunun altını çizer, hatırlatırız!

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum