Kuşadası Belediyesine 20 milyonluk 'mıcır' satan şirket, tabela şirketi mi?

Kuşadası Belediyesine 20 milyonluk 'mıcır' satan şirket, tabela şirketi mi?

Kuşadası Belediyesine 20 milyon 509 bin liralık "mıcır" işi yapan şirketin deposu nerede?

A+A-

Kuşadası Belediyesi'nden 16 ayda 7 ihale ile toplamda 23 milyon 767 bin liralık iş yapan ZTB şirketinin deposu nerededir?

ZTB şirketi tabela (Naylon) şirketi midir? 

Google üzerinden açık istihbarat yapılabilecek tüm araştırmalarda; ZTB şirketine ait en ufak bir bilgiye rastlanılmıyor!

İhale belgelerinde yazan "ÇELTİKÇİ MAH. TERZİ SK. 1 / 103 09200 SÖKE/AYDIN" adresini Google Maps üzerinden araştırdığınızda çok aktif olmayan bir sokak çıkıyor karşınıza!

Milyonlarca liralık iş yapan bu ZTB şirketinin en az bir futbol sahası büyüklüğünde mıcır, kum, çakıl vb. gibi malzemeleri depolayacağı bir alana sahip olması gerekmiyor mu? 

Kaldı ki elinde Kuşadası Belediyesine bile kiraya verebilecek kadar devasa "konkasör" makinaları bulunan ZTB şirketi, iş makinalarını Söke'nin neresinde park etmelerini sağlıyor?

ZTB şirketinin en son Kuşadası Belediyesinden aldığı 12 milyon 887 bin 500 liralık ihalede görülen adresinde "ATATÜRK MAH. TANSEL SOK. NO:17-19 D:3 SÖKE/AYDIN" her hangi bir mıcır sahasına, iş makinaları parkına rastlanılmıyor!

Öncelikle ZTB şirketi hakkında oluşan soru işaretlerinin ortadan kaldırılması için yetkilileri ile Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i başta Kuşadası halkı olmak üzere; kamuoyunu bilgilendirme açıklaması yapmaya davet ediyoruz!

Google Maps verilerine göre; Terzi ve Tansel sokaklar! 

171717177.png

Bu mahalle ve sokak aralarına bu şirketin "mıcır" deposu açması mümkün değil ve mıcır firmasının işini görebileceği en az bir futbol sahası büyüklüğünde de boş alan yok! 

111151551.png

e posta: telegramhabercom@gmail.com

 

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.