CHP'li Gaziemir Meclis Üyesi Derinsu, 'Kesin İhraç' istemi ile disipline gönderildi!

CHP'li Gaziemir Meclis Üyesi Derinsu, 'Kesin İhraç' istemi ile disipline gönderildi!

CHP İzmir İl Başkanlığı, Gaziemir ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İzel Zenginobuz Derinsu'yu disipline gönderdi...

A+A-

CHP'de kıyımlar sürüyor! CHP İzmir İl Başkanlığı, bu defa Gaziemir ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Avukat İzel Zenginobuz Derinsu'yu "Kesin İhraç" istemiyle disipline sevk etti.

Meclis Üyesi Derinsu, Gaziemir Belediyesi Meclis Başkanvekili, Meclis Grup Başkanvekillliği ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclis Katip Üyeliği görevlerini yürütüyordu.

Derinsu'nun disipline gönderilme gerekçesinin Grup Kararını deldiği gösteriliyor...

Derinsu'nun bilinmeyen en büyük özelliği; Türkiye genelindeki CHP'li Belediyeler içinde "EN GENÇ KADIN" Grup Başkanvekilliğinin bulunması.

Böylesine genç ve gelecek vaat eden siyasetçilerin disiplin sopasıyla ürkütülmeleri, korkutulmaları, CHP'nin "HERKES İÇİN CHP" sloganıyla ne denli örtüşüyor?

Öte yandan 20 Temmuz 2020'de Menemen'de Grup Kararını delen Meclis Üyesi Deniz Karakurt ve 3 Meclis Üyesi arkadaşını CHP İzmir İl Başkanlığı, disipline sevk etmeyi düşünüyor mu?

CHP İzmir'de maddem ki Grup Kararını delenler disipline gönderiliyorsa; Karakurt ve arkadaşlarının ne gibi bir özelliği var da disipline gönderilmiyor?

CHP İzmir İl Yönetimi, Karakurt ve 3 arkadaşına dokunmaya korkuyor mu?   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.