"CHP'li belediyelere operasyonlar mı geliyor?"

"CHP'li belediyelere operasyonlar mı geliyor?"

Düğmeye basıldı mı? Gecikmeli de olsa, CHP'li belediyelerde saltanat süren başkanlara "Adalet", "Hak", "Hukuk" geliyor mu?

A+A-

"CHP’ye operasyon mu geliyor?" bu yazı başlığı Cumhuriyet'ten Barış Pahlivan'a ait...
Pehlivan'ın yazı başlığı ile yazısının içeriği örtüşmüyor!
"CHP'li belediyelere operasyonlar mı geliyor" olsaydı (Telegram Haber'inki gibi), yüzde yüz örtüşmese bile en azından yazısı "Pehlivan Tefrikası" gibi olmazdı!

Gazeteci Pehlivan, ortaya karışık misali, yazısını Avcılar belediyesi iddianamesinden alıntılar ve milyon dolarlık dosyalara bakan avukat görüşüyle süslemeye çalışmış... 

Pehlivan, açık açık "CHP'li belediyelere operasyonlar geliyor" deyip, belediye ismi dahi vermeden "Liste Çok Büyük", "Kimler Yok ki", "Önceki Dönemden bu Dönemden kimi arıyorsanız var" gibisinden yazmış olsaydı; ayrıca, düştükleri belediyelerden çuval çuval "toprak"la kalkan yöneticilere de "have are you" diyebilmiş ve en azından Bolu belediye başkanı Tanju Özcan'ın KK'ya yazdığı mektuptaki kadar "Bir de tüm bunlara, çevrenizdeki 3-5 yakın çalışma arkadaşlarınızın boş konuşması, toplumda karşılığı olmayan söylemler geliştirmeleri, akçeli işlerde adlarının sürekli geçmesi CHP’ye ve size olan güveni azaltıyor. CHP'li Bolu belediye başkanı Tanju Özcan'dan KK'ya "iadesiz" adrese teslim mektup!" ciddi olurdu diyoruz!

Öncelikle; CHP'li belediyelere geçte olsa operasyonlar gelecek! 
Gelmemesi eşyanın tabiatına aykırı!
KK ve yöneticilerinin vurguncu, talancı bir belediye başkanı için hiç bugüne kadar her hangi bir işlem yaptığını, laf söylediğini, kulağını çektiğini gördünüz mü? Duydunuz mu?
KK ve yönetimin 13 yıldır belediye başkanlarına bakış açıları "Saldım çayıra mevlam kayıra" öteye geçebildi mi?

Yıllardır belediye başkanları hakkında KK'ya yapılan şikayetlerden hangi birsinin üzerine gidildi?
Var mı?
Varsa söyleyiniz!
Yahu, "yolsuzluk" ve "rüşvet almaktan" açığa alınan ilçe belediye başkanı Sivas Çalıştay'ında el üstünde tutulup, baş köşelerde ağırlanmadı mı? 

İhaleye fesat karıştıranları, TCK 235'e yapılan operasyonla cezaevine girmekten kim kurtardı? KK'nın 13 yılda bundan başka bir başarısı var mı?

Düşünün, bir belediye yıllık bütçesinin 4'te 3'nü "araç kiralama" ihalesinde harcar mı?
Ve o belediye başkanına feodal "hemşeri" muhabbeti ile partisinden "yoluna devam et sen", "bildiği oku" deniliyorsa; o zaman "O" belediye başkanı paket olduğunda vızıklamayacaksın! Hak, hukuk, adalet masallarına sarılmayacaksınız!
Yahu, belediye başkanını devlet rüşvet almaktan, yolsuzluktan açığa alıyor, Ağır Ceza'da yargılanması başlıyor; partisinden "tık" çıkmadığı gibi; KK dahil, hiç bir yönetici çıkıp "aklanda gel kardeşim" diyemiyor!
La... Sizler bu kafayla mı bu memleketi yöneteceksiniz? 

Neyse... 

Tahminlerimize göre; Cumhuriyet tarihinin en büyük yerel yönetimler temizliğine hazırlıklı olunuz deriz!
Kimler mi yok?
Var olanlar...
Bir halledilsin... 

Not: İzBB'ye kayyum gelir mi? MTS, NS süt alışverişindeki flaş detaylar... Belgeli geliyor... NS'nin İzBB'deki alışveriş faaliyetleri ne kadarlık "KAMU ZARARI"na yol açmıştır?
Barış Pehlivan, korka CHP'ye operasyon filan gelmez! O partinin başında Y-CHP'li KK bulunuyor... Zaten operasyon gelirse de CHP'ye değil, KK ve ekibine gelir...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.