CHP'li belediye başkanları 'Tıkır Tıkır' çalışmanın ayarını kaçırınca; Kılıçdaroğlu çareyi 'Kabine'yi toplamada buldu!

CHP'li belediye başkanları 'Tıkır Tıkır' çalışmanın ayarını kaçırınca; Kılıçdaroğlu çareyi 'Kabine'yi toplamada buldu!

CHP Genel başkan Yardımcısı Seyit Torun'un açıklamasına bakınca, insan ister istemez "tavuk yumurta ağzına geldiğinde doğuracak yer arar" sözü akıllara düşüyor...

A+A-

Daha çok Ege ve civarlarında konuşulur: "G.tüne güvenmeyen mantar avına çıkmaz!"

"Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Torun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başlatılan "terör teftişi" sonrası CHP'li belediyelere polis baskınında yapılacaklarla ilgili talimat göndermesine ilişkin konuştu. Torun, "Baskınlar karşısında yapılacaklarla ilgili çarşamba günü bir toplantı yapıp, yapılması gerekenleri güncelleyeceğiz." dedi." Haber Ajansları.

Torun'un açıklamasına bakıldığında; "Polis baskınları" (Operasyonlar) CHP cephesinde beklenilen ve bilinen bir şey demek ki!

Torun, çarşamba günü yapılacak olan MYK'da "yapılması gerekenleri güncelleyeceğiz" diyor...

Bu da şunu gösteriyor; polis baskını ya da olası operasyonlarda CHP yönetimi bir takım tedbirlerin alınmasına yönelik toplantılar yapmış, o belediye ve belediye başkanlarına konular iletilmiş ve şimdi de sıra o yapılması gerekenlere ilaveler ile güncelleme işine gelmiş!

Bir şekilde Torun'un açıklamasına bakıldığında "Şecaat arz ederken merd-i kıpti sirkatin söyler" hesabı, CHP'li belediye ve başkanlarının ne halde olduğu pek bir güzel genel merkezce biliniyormuş demek!

Açıkçası, bu durumda CHP yönetimi herkesten çok daha iyi biliyor demektir hangi belediyelere ve başkanlarına operasyonların düzenlenecek oluşunu!

O yüzden de bu saatten sonra uyarmaya, güç kanat üzmeye gerek yok! Baksınlar başlarının çaresine...

Kim ne çalmışsa, gitsin DEVLETE versin baklalım hesabını, verebilecekler mi?

Başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere; binlerce defa uyardık "bak bu belediye başkanları başınızı yiyecek" diye... Duydular mı? Hayır! Görmek istediler mi? Hayır! Denetime tabi tuttular mı? Hayır! Aynen "saldım çayıra mevlam kayıra" hesabından, utanmadan, sıkılmadan belediye başkanlarını savunmak adına, haktan, hukuktan, adaletten söz ettiler! 

Sadece Menemen e. belediye başkanı Serdar Aksoy, başına çorap örmek için İzmir'e gönderilen o vekillerin isimlerini, neler istediğini ve Ege Palas otelinde neler yaşattıklarını açıklamaya kalkışsa; Y-CHP zihniyetinin ne olduğu ortaya çıkar diye düşünüyoruz! 

Şimdi siz bir yanda kurduğunuz sisteme karşı gelen belediye başkanınıza sözde hak, hukuk, adalet masalları eşliğinde gerine gerine TV'lere çıkıp "duyduk, gereğini yerine getirdik" diyeceksiniz; öte yanda deveyi hamuduyla götürenlerin de yandaş kanallarınızda türkülü, şarkılı programlarda sırtlarını sıvazlattırıp,  "aferin" çektirteceksiniz...

Peki, bu çark hep böyle mi işleyecekti? 1.5, 2 yıldır CHP'li belediyelerdeki sorunun "DEVLET MESELESİ" olduğunu yazıp durduk... Ehh... İşte o günler geldi çattı kapıya... Devlet, kimlerden hesap soracağını biliyor... Kimlerin de hesap veremeyeceğini CHP yönetimi bilmemiş olsaydı, "yapılması gerekenleri güncellemek" adına çarşamba günü MYK'sını toplar mıydı?

Daha 15 gün bile geçmedi üzerinden... Kayseri'deki "TIKIR TIKIR Çalışan Belediye Başkanları" toplantılarının... Belediye başkanlarınız "TIKIR TIKIR" çalışıyorlarsa; o zaman neden KORKUYORSUNUZ OLASI OPERASYONLARDAN?

Velev ki CHP'li belediyeler ve başkanları saat gibi çalışıyorlar... Şimdi bu neyin nesi oluyor "yapılması gerekenleri güncellemek" muhabbeti? Ortada telaş yapılacak bir durum yoksa; niye o zaman bu muhterem belediye ve başkanlarınız için toplanıyorsunuz? Sizler değil misiniz Mart 2019 yerel seçimlerinde günde 3 öğün "Belediyecilik bizim işimizdir" diyen!...

Devletin CHP'li belediyeler üzerinde başlatacağı güncellemeler, Kılıçdaroğlu'nu istifaya sürükler mi?

Şimdi siz daha 10 gün öncesinde cümbür cemaat Kayseri'de "TIKIR TIKIR Çalışan Belediye Başkanları" toplantıları yapacaksınız... Yeni yılın ilk günlerinde de olası operasyonlar karşısında belediye başkanlarının neler yapması gerektiğine ilişkin, "genelge" güncellemesine gideceksiniz...

Peki, sizler toplanıp, dağılana kadar OPERASYONLAR başlarsa; bunların altlarını anaları mı bağlayacak? 

Torun'un "yapılması gerekenleri güncelleyeceğiz" açıklamasından daha vahim olanı; o güncellenmiş genelgenin eninde sonunda internete düşecek oluşu değil mi???!!! 

Peki, yapılaması gerekenler kategorisinde neler sıralanacak?

Temsil, Devletin hafızasına giren ve var olan; Asfalt yolsuzlukları... Araç kiralama yolsuzlukları... Mıcır yolsuzlukları... Envai çeşit yolsuzluklar... Zinhar inkar mı edilecek? 

Hepsi Devletin hafızasında kayıtlı değil mi? Kayıtlı! Neyi inkar edebileceksiniz? 

Akyaka'ya rüşveti almaya gönderecekler... Otele şoförlerin kaydını yaptıracaksınız... Eeeee... Devletin de bundan haberi olmayacak! Öyle mi?

Hepsi bir yana; şu Seyit Torun'un işaret ettiği çarşamba günü "yapılması gerekenleri güncelleyeceğiz" MYK toplantısı bile insanın yüzünün kızarmasına yeter de artar bile... 

Kılıçdaroğlu ve ekibi, olması gerekenler karşısında ayakta kalabilir mi? Kesinlikle CHP'yi yerle yeksan etmeden; ne Kılıçdaroğlu'nun ne de ekibinden birilerinin bırakıp gitmesine gönlümüz razı gelmez!

Gönlümüz, bu dünyada herkesin lâyık olanı yaşamasından yanadır! Boşuna demiyor Anadolu insanı: "Etme, bulma dünyası!"

Kemal Bey'in de bu yere göğe sığdıramadığı belediye başkanları sayesinde doya doya en lâyık olanını yaşamasını temenni ediyoruz!  

Ne diyor Ege insanı: "G.tüne güvenmeyen mantar avına çıkmaz!"

Bu yüzden de diyoruz ki; hesap vermeyi bilmiyorsan, günü geldiğinde hesabını sorarlar! Bakalım kaç tanesi mantar avına çıkabilecek? 

Not: CHP yönetimi, çarşamba MYK'sından sonra güncellenen genelgeleri, kaç belediye başkanına gönderecek? 

İddialara göre; genelge güncelleme MYK'sında; "BAKIN BAŞINIZIN ÇARESİNE" maddesinin ekleneceği belirtiliyor... Doğru mudur?

BU DA BİR ALİ RIZA AVCAN GÜNCELLEME ÖRNEĞİ:

9f953826-e27c-42a2-8782-5a8a2d88ac9b.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.