CHP'li başkanların vay haline! Suyu bile genel merkezin izni olamadan içemeyecekler...

CHP'li başkanların vay haline! Suyu bile genel merkezin izni olamadan içemeyecekler...

Genel Başkan Özgür Özel yönetiminde CHP Genel Merkezi, dünyada bir ilke atarak 420 CHP'li belediye başkanının adeta içecekleri suyu dahi izne bağladı! Belediye başkanlarına gönderilen genelge ile CHP Genel Merkezi "DİKTA"sını açıkladı yorumları yapılıyor

A+A-

Türkçesi, Kemal Kılıçdaroğlu bile bu kadar belediye başkanlarının üzerine çullanmıyordu! En azından ihale işlerine karışmıyordu!
CHP Genel Merkezinden, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek imzalı belediye başkanlarına gönderilen genelgede yok yok!
Genelgede adeta belediye başkanlarına "BİZİM İZNİMİZ OLMADAN SU BİLE İÇEMEZSİNİZ" denilmek isteniliyor! Türkçesi, amiyane tabirle "HELAYA BİLE GİDERKEN BİZİM HABERİMİZ OLACAK!"
İşte o genelge: 

whatsapp-gorsel-2024-04-18-saat-13-36.jpg

Genelgeden anlaşılacağı gibi; meclis üyesi aralarından atanacak "Siyasi Başkan Yardımcıları"ndan tutun, medya iletişim işlerine varıncaya kadar bu genelgeye göre CHP Genel Merkezi "TEK KARAR" verici durumuna gelmiş bulunuyor!
Lafa geldi mi "demokrasi" nutuklarının gırla gittiği CHP'de, bu genelgeye göre; temsil, bir anda 420 belediye başkanına "anketlerinizi bu firma yapacak"; başka bir deyişle, CHP Genel Merkezi belediye başkanlarına "şu firmadan araçları, iş makinalarını kiralayacaksınız" diyebilecek!
Bu genelgeden bunlar anlaşılmıyor? 
Bu genelgede, ilginç olanda il, ilçe (Örgüt) başkanlarının pabuçlarının dama atılmış olması!
Temsil, bir il veya ilçe başkanı bir belediye başkanına "uzman" bir elaman dahi öneremeyecekler! Önerseler dahi Genel Merkez uygun görmediği taktirde avuçlarını yalamış olacaklar!
Ya da CHP Genel Merkezinin gönderdiği/göndereceği uzman elemana, yöneticiye belediye başkanları "Buyurun, hoş geldiniz" diyecekler! Sıkı mı hayır diyebilmeleri?
Yalnız, genelgede bir eksiklik var!
Oda "Kırmızı Halı"... 
Öyle ya CHP Genel Merkezi'nden bir yetkili/etkili belediyeleri ziyarete kalkıştığında; belediye başkanları yere ne serecekler? Kırmızı Halı yakışmaz mı?
Ya da akşama misafir ettiklerinde kuş tüyü yorgan-yatak, sıcak battaniye gibi mimik detaylar neden genelgeye konulmamıştır? 
Unutmuş olabilirler mi?
Her neyse... Ne de olsa CHP ÖZGÜRLÜKLERİN Partisi...
Bu kadar kusur kadı kızında da bulunurmuş!

Devam edeceğiz... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.