CHP'DE ŞAİBELİ İSİMLERDE MİLLETVEKİLİ ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI!

CHP'DE ŞAİBELİ İSİMLERDE MİLLETVEKİLİ ADAYLIK BAŞVURUSU YAPTI!

Seçim startının verilmesinin ardından ise milletvekili aday adayları CHP Genel merkezinin ve Ankara'daki otel lobilerinin kapısını aşındırmaya başladı. Aday adayları arasında öyle isimler var ki. Duyanın hadi ya, bu kadar da olmaz ki dedirten cinsten.

A+A-

6410e40e1c4dd.jpeg

Adı sıkça çeşitli skandallarla anılan CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'ın himayesinde ve yine CHP'li Belediyelere Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanıyım diyerek çöktüğü iddia edilen  gazeteci Deniz Zeyrek'in ekibinden, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'ın danışmanı olduğunu söyleyen Dr. Ali Haydar Fırat'ında politikyol.com adlı internet sitesinin yayın koordinatörü FETÖ'nün medya yapılanmasından 2 yıl cezaevinde yatan Murat Aksoy CHP 'den milletvekili adaylığı için başvurması dikkat çekici..

Soru şu: CHP'nin öz evlatları, parti emekçileri dururken neden bir FETÖ'cüyü CHP'li bir belediye başkanı korur kollar.
Belediye'de gizli bir oda verir.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı olduğunu her yerde söyleyen Ali Haydar Fırat internet sitesinde Murat Aksoy'u  yayın koordinatörü olarak çalıştırır.
Ve CHP'li bir belediye başkanı hamiliğini yapar.
CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayısta cumhurbaşkanlığı seçimlerini kaybederse bu tip terör örgütleri mensuplarına sahip çıktığı için kaybeder.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.