CHP'de "Mutluluk Rüzgarları" 2. Bölümün başladığı bildirildi!

CHP'de "Mutluluk Rüzgarları" 2. Bölümün başladığı bildirildi!

CHP'de KK'nın yerine gelen ÖÖ de aday belirleme sürecinde "Yok aslında birbirimizden farkımız" safhasını başarılı bir şekilde tamamladı. Kaynaklar, "çantada keklik" belediyelerde bürokratik kadrolaşmalar için düğmeye basıldığını bildirdiler...

A+A-

Ankara kaynakları, CHP'li belediyelere sızma sezonunun açıldığını bildirdi!
CHP yönetimin görünmeyen yüzündeki bir avuç "Küçük Burjuva", CHP seçmeninin istemediği ne kadar aday varsa dayattıkları yetmiyormuş gibi; şimdi de "ÇANTADA KEKLİK" gördükleri belediyelerde bürokratik yapılaşmalar için düğmeye bastıkları belirtiliyor!

Umut Akdoğan-Buğra Gökçe-Özgür Aktepe vizesi!

Kaynaklar, "Büyük Patron"un (Aday belirlemede olduğu gibi) CHP Ankara milletvekili Umut Akdoğan'ın olduğuna dikkat çekerek; yardımcılarının (KANKASI) İzBB'de verdiği ihalelerle ünlenen bürokrat Buğra Gökçe ve İzmir'e bayağı bir emekleri olan ihaleci Özgür Aktepe'nin olduklarını öne sürdüler!

Kaynaklar, ekibin İzmir'de Cemil Tugay'ın İzBB başkanı olması durumunda ekip tarafından temsil İZSU'nun başına, Daire Başkanlıklarına kimi koyacaklarını bugünden tespit ederek çalışmalara başladığını, atayacakları "ŞANSLI" bürokratlarla CHP'nin iktidarda olduğu belediyeleri uçurmayı planladıklarını belirttiler!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.