CHP'de kavga! Yumruklar konuştu

CHP'de kavga! Yumruklar konuştu

CHP'de kavga! Yumruklar konuştu

A+A-

CHP’nin İzmir’deki yönetim kurulu toplantısında ilçe yöneticileri birbirine girdi. Önceki gün gerçekleşen toplantıda yönetim kurulu üyesi Ali İhsan Yıldız’ın küfürlü konuşmasıyla başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Olayın ardından hastaneye giden ilçe yönetim kurulu üyesi Elif Hasdoğan Taşkıran darp raporu aldı. Ayrıca ilçe yöneticileri Hasan Kurt gözüne, Hakan Dedebal da bacağına darbe aldı. Büyükşehir Başkanı Soyer’in protokol müdürü Fatih Özkurt’un saldırısına uğrayan Buca İlçe Başkanı Hacer Taş, bu kez olanlara sessiz kalmayı tercih etti.
İzmir'de yaşanan tartışmalar ile gündemden düşmeyen CHP Buca İlçe Başkanlığı'nda, yaşanan gerilim bu kez yumruklaşmaya dönüştü. İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yaşanan küfürlü tartışma sonrası deyim yerindeyse yumruklar adeta havada uçuştu.

0x0-chpliler-bucada-yumruklarini-konusturdu-1652957218055.jpg
CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş

Kolunda morluklar oluşan ilçe yönetim kurulu üyesi Elif Hasdoğan Taşkıran, Buca Seyfi Demirsoy Hastanesine giderek darp raporu aldı. Taşkıran, yaşananları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Taşkıran'ın yaptığı paylaşıma göre olay yönetim kurulu toplantısında ilçe yöneticisi Ali İhsan Yıldız'ın küfürlü konuşması ile başladı.

0x0-chpliler-bucada-yumruklarini-konusturdu-1652957219182.jpg
CHP Buca İlçe Yöneticisi Ali Rıza Yıldız

Küfürlü konuşmalardan rahatsız olan Buca İlçe Gençlik Kolları Başkanı İrem Gökmen, söz alarak 'Sayın yöneticiler tartışmayı bıraksanız gençliğin projelerini dinleseniz, burada kadınlar var küfür ediyorsunuz' diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine sinirlenen ilçe yöneticisi Ali İhsan Yıldız, gençlik kolları başkanı Gökmen'e "Duymak istemiyorsan Çık dışarı, kes sesini' diyerek bağırdı. Ardından da Yıldız, kendisini sakinleştirmek isteyen ilçe yöneticisi Mustafa Nalkıran'ın göğsüne vurarak itti. Sonrasında Nalkıran ve Yıldız arasında yumruklaşma yaşandı.

0x0-chpliler-bucada-yumruklarini-konusturdu-1652957216184.jpg
Elif Hasdoğan Taşkıran

ARAYA GİRENLER DE DARP EDİLDİ

Bu esnada tarafları ayırmak için araya giren yönetici Hasan Kurt gözüne, Hakan Dedebal da bacağına darbe aldı. Yaşanan arbede sırasında Ali İhsan Yıldız'ın Gençlik kolları başkanı İrem Gökmen'in de üzerine yürümesinden endişelenen Elif Hasdoğan Taşkıran araya girmek istedi. Yıldız'da Taşkıran'ı iterek koluna vurdu. Tüm bu yaşananlardan sonra toplantıya ara verildi.

chpliler-bucada-yumruklarini-konusturdu-1652957213416.jpg

TUTANAK TUTULMASINA İZİN VERMEDİ

Taşkıran yaptığı paylaşımda kavga sonrası yaşananları şöyle anlattı: "Ortalığın yatışması sonrası CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş yönetim kurulu üyelerini odasında topladı. Bende odaya gidip bu iki arkadaşla ilgili tutanak tutulması gerektiğini ifade ettiğimde kendisi bana 'hayır tutanak tutmayacağım. Gerginlik yaşandı oldu, bitti. Sen istiyorsan kendin şikayetini yapabilirsin' dedi. Benim dışımda darba maruz kalan arkadaşlarım dahil odada olan yönetici arkadaşlarıma tek tek şahidimsiniz diye sorduğumda hepsi 'hayır' cevabını vermiştir. Bende başkanım ve arkadaşlarıma teşekkür ederek odadan ayrılıp, kendimi iyi hissetmediğim için bir arkadaşımın refakatinde Buca Seyfi Demirsoy hastanesine giderek bileğimde meydana gelen yaralanmayla ilgili darp raporu aldım. Dün İlçe binasında yaşanan olay tüm doğruluğu ile bu şekildedir."

chpliler-bucada-yumruklarini-konusturdu-1652957212360.jpg

0x0-chpliler-bucada-yumruklarini-konusturdu-1652957217531.jpg

YÜCEL SESSİZ KALDI

İl Başkan Yardımcısı aracılığı ile yaşananların CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e aktarılmasına rağmen Yücel'in nezaketen bile olsa arayıp bir geçmiş olsun demediğini öne süren Taşkıran; "Sayın Yücel'den randevu talep etmeme rağmen şu saate kadar geri dönüş yapılmamıştır. Olayın bu kadar açık net olması göz önünde bulundurulduğunda il başkanlığımızın tarafımı ve tarafları çağırıp işlem yapmaması anlaşılır değildir." şeklinde konuştu.

ERTAN GÜRCANER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.