Avcılar e. Belediye Başkanı Benli açıkladı: Aydın'a, Bakırköy'e, Sarıyer'e, Beyklikdüzü'ne, Silivri'ye operasyon geliyor!

Avcılar e. Belediye Başkanı Benli açıkladı: Aydın'a, Bakırköy'e, Sarıyer'e, Beyklikdüzü'ne, Silivri'ye operasyon geliyor!

Benli'nin açıkladığı 5 belediyeden Bakırköy tuttu; sıradaki Aydın mı, Sarıyer mi?

A+A-

Cumhuriyet'ten Barış Terkoğlu, bugünkü yazısını Avcılar e. Belediye Başkanı Handan Toprak Benli ile avukatı aracılığı ile gönderdiği soruların yanıtına ayırmış: 

"Benli; Beylikdüzü, Bakırköy, Silivri, Sarıyer, Aydın’ı saydı. Başka belediyelerde de operasyonların devam edeceğini düşündüğünü söyledi. Ona göre plan CHP’yi yolsuzlukla ilişkilendirmek ve karalamaktı. Benli, "Sayın İmamoğlu ve CHP üst düzey yöneticilerine yönelik operasyon yapılmasını" beklediğini söyledi."

Handan Toprak Benli, Terkoğlu'nun soruları yanıtladığı yazıda, operasyonların olacağı 5 CHP'li belediyenin ismini vermiş; belki de operasyon bekleyen diğerlerinin yüreğine su serpmişte olabilir!

Öncelikle; CHP'nin özellikle de Genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun son zamanlardaki çıkışlarına iyi bakmak gerekir... Gerçeğinde, sayın Kılıçdaroğlu Haziran 2019 İstanbul yerel seçimlerinden sonra yaptığı her hareket, attığı her adım, yürüttüğü politikaların tamamının; CHP'li belediyeleri ve başkanlarını korumaya yönelik olduğunu görürsünüz!

Diyeceksiniz ki; bir genel başkan olarak partisinin belediye başkanı korumayacakta kimi koruyacak? İyi de; biz de korumasın demiyoruz ki! Peki, TCK 235'te indirime gidilmesini (Yolsuzluk, İhaleye Fesat) CHP TBMM'ye getirip geçirmedi mi? CHP, neden peki TCK 235'e operasyon yaptı? Bir avuç yandaşını cezaevine sokmamak için! 2013'ten günümüze, bu operasyondan yararlanan ve cezaevine girmekten kurtarılan ya da yurt dışında cezaevine girmemek için kaçak yaşayan kaç yandaş kurtarılmıştır? Haydi açıklasınlar bu isimleri de halkta görsün bu aslan sosyal kırıntıları!

Gelelim en son çıkışlara...

Malumunuz; Canan Kaftancıoğlu'nun dava dosyaları Yargıtay tarafından 10 Mayıs'ta onandı... Kaftancıoğlu 11 Mayıs'ta Ankara'daydı... Her halde Seymenlerle Hüdayda oynamak için Ankara'ya gelmemişti Kaftancıoğlu... 12 Mayıs öğleden sonra Kaftancıoğlu'nun dosyalarının Yargıtay tarafından onandığı gümbürtüyle açıklandı ve eklendi: "İlk hedefiniz İstanbul il başkanlığı!"

Kaftancıoğlu gümbürtüsü başlatılır başlatılmaz HDP Milletvekili Musa Piroğlu "+1 internet tv"sinde açıklamalarda bulundu: "Canan Kaftancıoğlu olayının arkasından muhtemelen bir dizi CHP belediyesine operasyon düzenlenecek!" https://www.youtube.com/watch?v=55fz_sgAvOw

HDP'lisi, içeridekisi CHP'li belediyelere operasyonların yapılacağını söylüyorsa; CHP'yi yönetenler de hangi belediyelerine operasyon yapılacağını bilemiyorlarsa; o zaman o koltukları neden işgal ediyorlar!

Soruyorsunuz; "115 milyonluk restorasyon gösteriniz; kiremit aktarmanın, dökülen sıva yaması, kireç badanası, taş yolların düzeltilmesi dışında yapılan iş var mı?" Troller yanıt veriyor: "AKP gelseydi buraya AVM yapardı!" Yahu, o gelince bunu yapar mıydı? diye soru sormuyoruz ki "115 Milyonluk ne iş yaptınız!" 

Soruyoruz: "40 Milyona stat mı yapıyorsunuz? Amfi Tiyatro mu?" Troller yanıtlıyor: "Vekilimiz geldi betonu inceledi!"

Peki, Terkoğlu'nun yazısına tekrar dönersek; 5 belediyeden 1'sine piyango çıktı ve tuttu: Bakırköy...

Sıradaki;

Aydın mı?

Sarıyer mi?

Beylikdüzü mü?

Silivri mi?

Öte yandan ASKİ Genel Müdürü Hakan Olgaç ve yardımcısı Ozan Çavuşoğlu'nun Bakırköy belediyesine yapılan operasyonun ardından morallerinin çok bozuk olduğu, adeta panik yaşadıkları belirtiliyor!

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.