CHP'deki Hak, Hukuk, Adalet 'File'ye girdi!

CHP'deki Hak, Hukuk, Adalet 'File'ye girdi!

CHP'de hak, hukuk, adalet kavramlarının laftan öteye geçmediği bir kez daha ortaya çıktı! Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek Uslu hakkında YDK'da "FİLECİ" dedi.

A+A-

CHP YDK'sı bir skandal karara daha imza atarak, haktan, hukuktan, adaletten yana değil; güçten, güçlüden yana olduğunu bir kez daha kanıtladı!

CHP'li Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek Uslu, "Tarımın ihtisas işi" olduğunu savunduğu için CHP üyeliğinden YDK kararıyla dün itibariyle atılmış oldu!

Peki, Ziraat Yüksek Mühendisi Uslu tarımda neleri savunmuş ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarım Dairesi Başkanı yapılan Şevket Meriç'i neden eleştirmişti?

Şevket Meriç... Seferihisar Belediyesinden İzmir Büyükşehir'e transfer edilen personellerden... Şevket Meriç ne zaman ki Soyer'ler tarafından Tarım Dairesi Başkanı yapıldı, işte o zaman Meriç'i tanıyan Seferihisarlılar başladılar sosyal medyada "Fileci Şevket" diye yazamaya...

Sosyal medya "Fileci Şevket" paylaşımlarıyla sallanırken, Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek Uslu'da sessiz kalmayıp Akademik Kariyerinin verdiği bilgi ve ahlak çerçevesinde Yeni Asır gazetesine yaptığı açıklamada Şevket Meriç'in AÖF Sosyoloji mezunu olduğunu, eğitimi böyle olan bir kişinin İzmir tarımına artı bir değer katamayacağını, atamanın yanlış olduğun u savundu.

Ziraat Yüksek Mühendisi Uslu'nun CHP'den atılmasına neden olan Yeni Asır'a yaptığı açıklamasının o bölümü:(Koyu renkli olan bölüm.)

"Seferihisar'da görev yaptığı dönemde kendisi ve eşi Neptün Soyer'le birlikte çalışan, Açık Öğretim Sosyoloji mezunu Meriç'in bu göreve atanması 'liyakat' tartışması çıkardı. CHP İzmir İl Tarım Komisyonu Başkanı, ziraat yüksek mühendisi Hatice Zeybek Uslu, atamaya ateş püskürdü. Yeni Asır'a konuşan Uslu, Meriç'in Seferihisar döneminde Neptün Soyer'in hizmetinde çalıştığını iddia ederek, "Bunu hepimiz biliyoruz. Hatta lakabı da 'fileciye' çıkmış bir insan. Sen Büyükşehir'de önceki dönemki İzmir Tarım Modeli'nin yaratıcısı İzmir Tarım Grubu'nu tanımayıp, bu liyakatsiz adamla devam ediyorsan bizim söyleyecek çok sözümüz olur. Sanki belediyede hiç ziraat mühendisi yokmuş gibi Neptün Soyer'in filecisini Tarım Daire Başkanı yaptı. İzmir salak değil. Biz de salak değiliz. Kusura bakmasın ama burası Seferihisar değil" dedi."

Ve Ziraat Yüksek Mühendisi Hatice Zeybek Uslu'nun bu açıklamasında CHP YDK'sı da "BÜYÜK BİR SUÇ" bulmuş olmalı ki; Uslu'yu CHP'den dün itibariyle attılar!

Hak, hukuk, adaleti gel bundan sonra milletin külahına anlat!

Faşizmi anlatmak için illa ki Hitler'den yola çıkmanıza gerek yok... Kemal Karataş, Soyer'lerin Şato'da oturmasının yanlış olacağını savundu ve sosyal medya hesabından eleştirdi... Yüz yüze YDK'daki savunma yapma hakkı bile tanınmadan 60 sayfalık belgeli/delilli savunma dilekçesi dahi okunmadan partiden atıldı... Dönemin CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, tv programında CHP'de kripto FETÖ ilişkilerin olabileceği söyledi... Partiden atılmış olduğunu 7 gün sonra öğrenebildi!

Yüzlerce binlerce CHP üyesi, kurulu Y-CHP mevcut sistemine ve yönetime biat etmeyip eleştirdiklerinde; birer birer partiden atıldılar...

Ve şimdi de o kervana Uslu'da katılmış oldu... 

Sahi ne diyor bu CHP'yi yönetenler günde üç öğün? Hak... Hukuk... Adalet... 

İşte Uslu'nun sosyal medyadaki CHP'den atılma duyurusu:

KAMUOYUNA DUYURUMDUR

Bugün CHP genel merkezinde YDK 'da

İzmir CHP İl örgütünün beni partiden ihracı ile ilgili olarak savunmam vardı.

İzmir CHP İl örgütü İzİBB' de AÖF mezunu TARIM daire başkanı atamasına LİYAKATSİZ dediğim için bana

- Tebligat göndermeden/göndermiş olarak gösterip,

-İZMİR İl de TARIM komisyonu başkanı olarak yanımda tarımdan sorumlu İl başkanı yardımcısı ile birlikte 19 ilçede 51 toplantı yaptığım halde TARIM KOMİSYONU BAŞKANI OLMADIĞIMI İFADE edip /yalan beyanlar ile beni CHP 'den ihraç eden İl yönetiminin kararını GENEL MERKEZ YDK' da OY BİRLİĞİ ile onaylamıştır.!!!

YDK 'da bana "PİŞMANMISINIZ" diye sordular. Dürüst oldum ve "HAYIR" dedim.

MESLEKİ LİYAKAT benim KIRMIZI ÇİZGİMDİR. Bu saatten sonra Seferihisar' da FİLECİ LAKABI ile anılan kişi için kimse bana BAŞKANIM dedirtemez.

Elbetteki mahkeme sürecini en kısa sürede başlatacağım.

Hatice Zeybek Uslu

Zir. Yük. Müh.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum