CHP'de 'hak', 'hukuk', 'adalet' 10 Aralıkçılara gelince işlemiyor mu?

CHP'de 'hak', 'hukuk', 'adalet' 10 Aralıkçılara gelince işlemiyor mu?

CHP Beyoğlu İlçe Başkanı, Beşiktaş Belediyesi şirketine mal sattı diye görevden alınıyor... Peki, 10 Aralıkçı Gönen Orhan'ın Telefonlu Masa Projesini pazarlayan Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'i hangi hak, hukuk, adaletçi CHP'yi yönetenler görecek?

A+A-

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz-001-001.jpg

20210120100820-bor2-2-003-001.jpg

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz1-003-001-001.jpg

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Gönen Orhan'ın 404'lü telefonlu masasını İstanbul'da Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a tanıtıyor, ardından Gönen Orhan ihaleyi adrese teslim kapıyor!

15551-004-001.jpg

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy'un disipline gönderilmesi olayını Fox Tv'de İsmail Küçükkaya'ya nasıl özetlemişti: "Duyduk ve hemen gereğini yapıp disipline gönderdik!"

İşin aslı öyle olmasa da; Kılıçdaroğlu'nun söylediği "duyduk, gereğini yerine getirdik" sözlerini önemsiyoruz... 

Sayın Kılıçdaroğlu yine duymuş olmalı ki; CHP Beyoğlu İlçe Başkanının Beşiktaş Belediyesi şirketine sattığı maldan dolayı görevden alıyor... Beşiktaş Belediyesi şirketinin başında olan CHP'li müdürü de kesin ihraç istemiyle disipline yolluyor... 

Kesinlikle bu yapılanları onaylıyor doğru buluyoruz... 

Peki, CHP'de hak, hukuk, adalet denilen kavramlar adamına göre işletiliyor?

Beşiktaş'ta fındık kabuğunu doldurmayacak bir alış-veriş için ilçe başkanını görevden alan, müdürü partiden atmak üzere disipline gönderen zihniyet, sıra 10 ARALIKÇILARA geldiğinde; hak, hukuk, adalet kavramlarını neden işletemiyor?

Yukarıdaki fotoğraflara iyi bakınız...

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u belediyesine davet ediyor... Davetin öznesi, Gönen Orhan'ın belediyelere 404'lü telefonlu masalar...

Bilindiği üzere; bu ziyaretin ardından Gönen Orhan Bornova Belediyesine o meşhur telefonlu masa projesini 440 bin liralık hale karşılığında satmıştı...

Fakat, Gönen Orhan ile Kuşadası Belediyesinin masa ihale ilişkileri hakkında Aydın Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Kuşadası Belediyesi sanırım toplamda Gönen Orhan'a 4 milyonluk telefonlu masa ihalesi vermişti! 

Tekrar Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ile Gönen Orhan ilişkiye dönersek; ola ki belediyenize bu 404'lü telefonlu sözüm ona çözüm masasını kurdurdunuz... Fotoğraflarda tanıtım ve pazarlık yapan Gönen Orhan'ın sağ kolu olan bayan, aynı zamanda Şişli Belediyesi personeli olmasına karşın, ihaleyi veren belediyede bitiyor! Sözüm ona bu telefonlu masa ve sistemin nasıl çalıştığını o belediyenin personeline öğretiyor!

Bir şekilde Gönen Orhan, elemanlarını da Şişli Belediyesinden maaşlı barındırmış oluyor! Şişli kaynakları; Gönen Orhan'ın haberi olmadan Şişli Belediyesi'nde yaprak dahi kıpırdamadığından söz ediyor! 

Peki, Başkan Keskin'le Gönen Orhan'ın kankiliğinin mayası nedir? diye bir soru aklınıza gelebilir... İkisi de 10 ARALIKÇI...!

Eh... Bir de bunları koruyup kollayan 10 ARALIKÇI İl Başkanı olursa...  

Y-CHP'liler de bunlara hak, hukuk, adaleti işletebilirler mi? 

 

Dip not: Muammer Başkan, hadi yine iyisiniz iyisiniz... Az kalmış ha benzin istasyonu açmaya... Açılsın canım... Neme lazım... Millete mazot lazım... Bize de haber...     

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.