CHP YDK'sı, ellerindeki 3 sayfalık Ömer Günel dilekçesini işleme koyabilecek mi?

CHP YDK'sı, ellerindeki 3 sayfalık Ömer Günel dilekçesini işleme koyabilecek mi?

Daha da vahim olan, Ömer Günel'in bu saatten sonra Belediye Başkanı olup olmamasıdır!

A+A-

Bu da oldu! CHP'li Kuşadası belediye başkanı Günel'in CHP YDK'sına elden verilen dilekçe ile şikayet edildiği ortaya çıktı! Bu da oldu! CHP'li Kuşadası belediye başkanı Günel'in CHP YDK'sına elden verilen dilekçe ile şikayet edildiği ortaya çıktı!

gunel-001-001.jpg

gunel-1-001.jpg

28 Mart 2022 tarihli haberimizde, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in CHP YDK'sına 3 sayfalık  partiden atılması yönünde dilekçe verildiğini haberleştirmiştik...

Haberimizde, dilekçeyi veren Kuşadalı CHP üyesinin ismini vermiş olsaydık, inanın haberimizin ardından CHP YDK'sı toplanır, akşamdan sabaha da o kişi partiden atılmış olurdu!

Dikkat ederseniz gün geçtikçe CHP'li yerel yönetimler sapır sapır dökülüyor, bazılarında da "bizi ne zaman alacaklar" bekleyişine girdikleri görülmeye başladı!

Yeni Asır gazetesinden Erhan Gülenç, bugün Kuşadası'nda olup biteleri köşesine taşıdı: 

"KUŞADASI FENA KARIŞTI
Son olarak karışan ise Kuşadası Belediyesi...
Zaten Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğramıştı. Saldırganın rüşvet iddiaları ortalığı karıştırmıştı. Şimdi ise, HDP'ye yakınlığıyla bilinen Kuşadası Belediye Başkanı CHP'li Ömer Günel'in belediyenin milyonlarca liralık ihalelerini PKK bağlantılı kişilere verdiği yönündeki iddialara yer verilen haberler havada uçuşuyor. Bu iddiaları sorgulayanlar saldırıya uğruyor. Belediye saldırıya uğrayanları düşman ilan ediyor. "

Gülenç, Aydın BŞB içinde şunları yazdı:

"Ege'nin 'Topuklu Efe'si olarak nitelendirilen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında daha bir kaç hafta önce ağır ceza mahkemesinde ikinci dava açıldı. İhalelerdeki usulsüzlük iddiasıyla açılan ilk davada 14 yıla yakın hapis istenen Topuklu Efe'nin benzer suçlamalarla açılan ikinci davada da 10 yıl hapse çarptırılması talep ediliyor."

Lafa geldi "kimsenin gözüne yaşına bakmayız" diye ahkam kesen CHP'nin tuzu kuru yöneticileri, Kuşadası'nda, Aydın'da, Didim'de olup bitenleri duymamış olabilirler mi?

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Fox Tv'ye çıkıp Menemen için şunları söylemişti: "Yolsuzluk duyduk, gereğini yerine getirerek başkanı YDK'ya gönderdik." Kılıçdaroğlu'nun bu restine de Başkan Serdar Aksoy da "alın atınızı ..." diyerek CHP'den istifa etmişti...

Peki, lafa geldi mi mangalda kül bırakmayan CHP Genel Merkez Yöneticileri, Kuşadası'nda CHP yerle bir olurken, bunların sorumlusunun da kim olduğu bilmelerine karşın, neden hala bir işlem başlatamıyorlar? 

Yoksa Ömer Günel'in arkasında bilinmeyen güçler mi var? Bu güçlerden mi korkuyorlar? Ne yani Ömer Günel hakkında işlem yapabilmeleri için illa ki birisinin mi ölmesi gerekiyor? Hafta başı evinin önünde öldüresiye dövülen Ergün Poyraz'ın açıklamalarını da duymamış olabilir mi CHP'li yöneticiler?

Daha da vahim olan, Ömer Günel'in bu saatten sonra Belediye Başkanı olup olmamasıdır! Kuşadası halkı zaten Ömer Günel'i defterlerinden silmiş... Bundan sonra CHP'den atılsa ne yazar!  

Edindiğimiz bilgilere göre; devletin de sabrı tükenmiş görünüyor! 

Belki de bayramda bazıları kedilerini bile sevemeyecek olabilir!

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.