Bu da oldu! CHP'li Kuşadası belediye başkanı Günel'in CHP YDK'sına elden verilen dilekçe ile şikayet edildiği ortaya çıktı!

Bu da oldu! CHP'li Kuşadası belediye başkanı Günel'in CHP YDK'sına elden verilen dilekçe ile şikayet edildiği ortaya çıktı!

CHP arşivlerine baktık: Yakın bir tarihte CHP YDK'sına bir belediye başkanı hakkında yapılan şikayete rastlayamadık! Kuşadası'nda yaşayan bir vatandaş, adeta Günel'in "BELEDİYECLİK CV"sini hazırlayıp Ankara'da CHP YDK'sına ELDEN teslim etmiş!

A+A-

b11f3975-2425-4b76-88e8-b811f98acdec.jpg

b0676646-7c62-4eb0-b2cc-d1f439b6b062.jpg

d4baf242-e522-4423-9a83-769d1fbed8a7.jpg

gunel-001.jpg

gunel-1.jpg CHP YDK'sı vatandaştan dilekçeyi teslim aldıktan sonra bu numarayı vermiş: 1115

Bilindiği üzere; CHP'li 11 Büyükşehir Belediye Başkanı hafta sonu Kuşadası'nda bir araya geldiler... "Mavi kuyruklu karides" yiyip yemediklerini bilemiyoruz ama; bir grup Kuşadalı esnaf ve turizmcinin Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun da içlerinde olduğu (Dışarıda) Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel başkan Yardımcısı Seyit Torun'a, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na, Ankara BŞB Mansur Yavaş'a, Eskişehir BŞB Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e vb. toplamda 6 CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanına Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'i şikayet ettikleri, yüzlerine de "Alın bu adamı başımızdan" dedikleri iddia edilmişti!

Görgü tanıklarının ifadelerine göre; şikayetlerin ardından devamında İmamoğlu'nun Günel'i otele çağırdığı, gözlerden uzakta karşılıklı görüştükleri öne sürülmüştü!

Günel hakkında Kuşadalı esnaf ve turizmcilerin yaptıkları öne sürülen şikayetler bir yana; geçtiğimiz Şubat ayının ortalarında Günel'in CHP YDK'sına da dilekçe ile şikayet edildiği ortaya çıktı!

İsmi saklı ve aynı zamanda CHP üyesi olduğu belirtilen Kuşadalı vatandaşın, CHP YDK'sına elden teslim ettiği 3 sayfalık dilekçede; adeta Günel'in "BELEDİYECİLİK CV"sini çıkarmış olduğu gözlendi!

İnsanın kanını donduracak iddiaların yer aldığı 3 sayfalık dilekçe Günel'in Mart 2019'da seçilip göreve geldiği günden başlıyor ve Şubat 2022 ayına gelip dayanıyor! 

Videoyu dikkatlice izleyiniz... Bu sözleri biz söylemiyoruz... CHP Sözcüsü Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak söylüyor; "Kimsenin gözünün yaşına bakmayız, gereğini yerine getiririz" diyor...

Sayın Öztrak, yandaş kanala çıkıp "İşkembe-i Kübradan atmak" güzelde... İcraatınız nerede? Yoksa sadece gözünüze kestirdiklerinizin mi üzerine gidebiliyorsunuz? (Bkz. Menemen Belediye Başkanı Sedrar Aksoy) 

Bakın, hususi Ankara'ya gidilip CHP YDK'sına ELDEN TESLİM edilen dilekçe öylesine kısaltılarak, sade ve etkileyici kelimelerle yazılmış ki; vatandaşa kulak verseniz, inanın oturup iki kitap yazabilirsiniz! 

Şimdi... İddialara göre; ortada Kuşadalı esnaf ve turizmcilerin yüzlerine karşı yaptıkları sözlü şikayetler var... 

Bunlara birde CHP YDK'sına elden teslim edilen 3 sayfalık dilekçede eklendi...

Peki, CHP yönetiminin Günel hakkında herhangi bir şey yapacağını düşünüyor musunuz?

Yaparlar canım....!

Çıkmaz ayın Çarşamba'sına ne kaldı ki! 

 

Not: CHP YDK'sına elden teslim edilen dilekçede yer alan en az 25-30 iddiayı bölüm bölüm ilerleyen günlerde haberleştirip, CHP'yi Kuşadası'nda ve Aydın'da yönetenlerin taktirlerine sunacağız!

  

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.