CHP PM'si perşembe günü toplanıyor! İzmir, Aydın adaylarının anket ve raporları henüz hazır değil...

CHP PM'si perşembe günü toplanıyor! İzmir, Aydın adaylarının anket ve raporları henüz hazır değil...

CHP'de bugün yapılması planlanan Parti Meclisi toplantısı, perşembe gününe ötelendi...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi toplantısı perşembe gününe ötelendi...
Telegram Haber'in edindiği son dakika bilgilerine göre; bugün yapılması planlanan PM toplantısının Ege illerinde devam eden anket ve raporlama çalışmalarının tamamlanmasından dolayı perşembe gününe kaydırıldığı öğrenildi!

Ege'den 3 il perşembe günü yapılacak PM'ye geliyor

Ege illerinde devam eden anket ve raporlama çalışmaları çerçevesinde perşembe günü yapılacak olan CHP PM'sine Ege'den Manisa, Uşak ve Kütahya gelmesi bekleniliyor. 
Muhtemelen ağırlıklı olarak, İç Anadolu, Doğu ve Güneydoğu illeri adaylarının geleceği ve açıklanacağı PM'de İzmir ve Aydın'dan herhangi bir adayın açıklanmayacağı öğrenildi. 

Edinilen bilgilere göre; özellikle İzmir ve Aydın'da devam eden "MEMNUNİYET" anketlerinden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer'in yüzde 50'nin üzerinde çıkmadıkları belirtiliyor! 

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu hakkında devam eden yargı ve soruşturma süreçlerinin CHP Genel Merkez yönetimi tarafından masaya yatırıldığı, "risk" oluşturup oluşturmayacağının hesaplanacağı belirtiliyor!
Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tunç Soyer'inde MEMNUNİYET anketlerinden çok düşük yüzdelerle çıkması, gazeteciler Fatih Altaylı, Fatih Portakal tarafından da ekranlarda dile getirilmesi, Soyer'in "dip" yapmasına neden olduğuna işaret ediliyor!
Ayrıca, Güzelbahçe'de 3 dönem belediye başkan adayı yapılan Özdem Mustafa İnce'nin de MEMNUNİYET anketlerinde neredeyse "sıfır" çektiği, Buğra Gökçe'nin de anketlerde esamesinin dahi okunmadığı belirtiliyor! 

İzmir ve Aydın anket sonuçları ve yazılacak raporlar

CHP'de aday belirlemede anketler kadar mevcut ve tüm aday adayları hakkında yazılacak olan raporlarında çok önemli olduğu belirtiliyor! 
Hafta içinde İzmir ve Aydın anketlerinden elde edilecek verilerle birlikte raporlama çalışmalarının da gelecek hafta başına kadar tamamlanması bekleniliyor!

 
 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum