CHP, operasyon tehlikesine karşı önlem için mi 2. mitingi Kocaeli'nden Aydın'a kaydırıyor?

CHP, operasyon tehlikesine karşı önlem için mi 2. mitingi Kocaeli'nden Aydın'a kaydırıyor?

CHP, operasyon tehlikesine karşı önlem için mi 2. mitingi Kocaeli'nden Aydın'a kaydırıyor? Yoksa CHP MYK'sı, olası operasyonlar için Aydın BŞB'yi "Yangında İlk Kurtarılacak" dolap olarak mı görüyor? 

A+A-

Devlet dairelerindeki hemen hemen tüm evrak dolaplarının yan kısımlarında "YANGINDA İLK KURTARILACAK" etiketi bulunur...

Önceki gün Cumhuriyet gazetesinden Barış Pehlivan, bir emekli istihbaratçının söylediklerine dayandırarak "muhalefet belediyelerine operasyon hazırlığı yapıldığını" yazdı...

Operasyon yapılacaksa; öyle uzun boylu hazırlık yapmaya bile gerek yok; hafta sonları hangi TV'lerde hangi şovmen gazeteciler, hangi CHP'li belediye başkanları ile şarkılı, türkülü program yapıyor, ona bakmanız bile kafi gelecektir diye düşünüyoruz!

Yakında bu şovmen gazeteciler ile birlikte hizmet aşkı ile yanıp tutuşan başkanlar, o programlara "direk dansı" yapanları da çıkartmazlarsa şaşın!

Açıkçası, o şovmen gazeteciler, o Tv kanallarını için "ham maddenin" hangi belediyelerde bereketli olduğunu pek bir güzel biliyorlar ve doğru bir şekilde de yönlendiriyorlar!

Millet 50 kuruş daha ucuz ekmek nerede diye koşarken; doğal olarak bu şovmen gazetecilerin programları da o belediye başkanının yalakalarının dışında pek rağbet görmüyormuş!

Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun hedef büyüttüğüne yönelik bilgiler geliyor ve ilk genel seçimlerde milletvekilliğini düşündüğü konuşuluyordu... Çerçioğlu'nun siyasi hedeflerinin arasında milletvekilliğinin dışında CHP Genel Başkanlığına oynamak gibi bir düşünce de yatıyormuş! Hatta ekip bile kurduğu Kuşadası CHP kanadından teyit edilmiş durumda! Ayrıca, Çerçioğlu'nun bundan böyle milletvekilliğine soyunacağı haberlerinin şekerinin fırlamasına neden olduğunu belirtti Aydın BŞB Sarı Bina kaynakları..

Bilindiği üzere CHP Lideri Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığına aday olduğunu yüksek perdeden dile getirmeye başladı... Hatta dün gelen bilgiler arasında Ekrem İmamoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığını askıya aldığı, Kılıçdaroğlu'nun da CHP Genel Başkanlığına oynaması için de yeşil ışık yaktığı iddia edilmişti!

Ha... Çerçioğlu'nun dışında CHP Genel Başkanlığı için kollarını sıvayanları başlarsak buradan yazmaya; her halde CHP Genel Merkez binasında selam vereceğiniz yönetici kalmaz! Her halde 1 düzineye yakın CHP'nin büyük politikacısı Kılıçdaroğlu'nun koltuğu için yanıp tutuşuyordur! (Bir sonraki CHP haberimizde; Genel Başkanlığa oynayanları tek tek tanıtıp, acaba Haluk Pekşen'in talebesi olabilirler mi fallarına bakacağız.)

Kemal Karataş, CHP'nin mitinglere neden "KALESİ" İzmir'den başlayamadığını yazdı... Mersin mitingi beklenenin bile üzerine çıkamadı... Ki, onca dışarıdan taşıma katılımcı varken... Yılbaşından sonra ikinci mitingin Kocaeli'nde yapılacağı duyurulmuştu... En son gelen taze bilgilere göre; 2. mitingin Aydın'a alınacağı belirtiliyor!

Siyasi anlamda ne iç ne de dış politikalarda "umut" dahi olmayı başaramayan Kılıçdaroğlu ve ekibinin, 2. mitingi Kocaeli'nden Aydın'a kaydırmalarının altında acaba ne yatıyordur?

Barış Pehlivan'ın "operasyon hazırlığı yapılıyor" yazısının bunda bir etkisi olabilir mi?

CHP MYK'sı, Aydın BŞB ile ilgili bir tehlike mi sezinledi?

Yoksa CHP MYK'sı, olası operasyonlar için Aydın BŞB'yi "Yangında İlk Kurtarılacak" dolap olarak mı görüyor? 

Bu kadar uzun boylu telaşa gerek yok ki; Topuklu Efe o 5 tane ismi alacak açığa, teslim edecek devlete; sen sağ ben selamet...

Ne gerek var mitinge...

Öyle değil mi sevgili Aydınlılar... 

Bu saatten sonra 500 doz insülin takviyesi yapsanız kafi gelir mi?

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.