CHP Menemen İlçeye adalet geliyor! Haziran'da ilçe kongresine doğru...

CHP Menemen İlçeye adalet geliyor! Haziran'da ilçe kongresine doğru...

Telegram Haber, 7 Mayıs tarihli haberinde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in Menemen ziyaret öncesinde gidiş nedenlerini sorgulamış, "CHP Menemen İlçeye adalet mi getirecek?" sorusunu yöneltmişti...

A+A-

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ağzındaki Menemen baklasını ıslattı: Haziran'da kongreye gidiyoruz!

Telegram Haber, "CHP'nin 'Hukukçu' İl Başkanı Yücel, Hak, Hukuk, Adalet dağıtmak için mi bugün Menemen'e gidiyor?" CHP'nin 'Hukukçu' İl Başkanı Yücel, Hak, Hukuk, Adalet dağıtmak için mi bugün Menemen'e gidiyor? başlıklı haberinde, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in yapacağı CHP Menemen ilçe ziyaretini masaya yatırmış, İl Başkanı Yücel'in CHP Tüzüğünü ivedilikle işletmesi gerektiğinin altını çizmiş, CHP Tüzüğünü yoksa Sarı Çizmeli Mehmet Ağa işletecek sorusunu yöneltmişti!

Menemen kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre; CHP İl Başkanı Deniz Yücel'i arayan bir CHP Üyesine İl başkanı Yücel'in Haziran ayında ilçe kongresinin yapılacağının sinyalini vermiş!

Kaynaklarımız; CHP Menemen İlçe Kongresinin Haziran ayı sonunda olacağını belirterek, mevcut atama ilçe başkanının aday olup olmayacağının belli olmadığını söyledi ve ekledi: "Mevcut ilçe başkanı Ömer Güney siyasi adaylıklar konusunda biraz şansız ama, kişisel anlamda bahtı açık bir arkadaş! Temsil, Menemen Belediyesi kayıtlarında da mevcut, Serdar Başkana 6 ay danışmanlık yaptı! Belki belediyecilik tarihinde ikinci bir örneğine rastlamayacağınız şekilde Menemen Belediyesi İmar Müdürünü danışman Ömer Güney'e bağladılar! Böyle bir uygulamaya başta Ömer Güney karşı çıkması gerekirken; Ömer Güney danışmanlığı süresince İmar Müdürü hiç bir yönetmelikte yeri olmasına karşın çalıştı. Ömer Güney'in Belediyede odası bile vardı... Hani laf icabı danışmanlardan falan değildi! Fakat, Ömer Güney'in Menemen Belediyesi'nden danışmanlık yatığına ilişkin almış olduğu bir maaşa rastlamazsınız! Çünkü, Ömer Güney'in Menemen Belediyesine verdiği danışmanlık hizmetine karşılık fatura kestiği biliniyor! Aylık ne kadarlık danışmanlık faturası kestiğine yönelik çeşitli rakamlar aylarca Menemen'de çalkalandı. Bu danışmanlık konusunda Menemen Belediyesine kestiği faturaları arzu eder sizin aracılığınızla ya da sosyal medya hesaplarından kamuoyunda paylaşabilir! Ömer Güney, danışmanlık yaptığı süreç içinde de net olarak belirtilen 40 kişiyi işe aldırdığı yönündedir. İşe alınanlar arasında kardeşi başta olmak koşuluyla en az 40 kişinin 20'si Ömer Güney'in yakınlarından oluşmaktadır. Şimdi bu arkadaş hukuki dayanağı olmadığı halde kısa sürede 40 kişiyi işe aldırabiliyor, 3-5 kişiyi de işten attırtabiliyorsa; düşünün bir de bu arkadaşın belediye başkanlığını! Yukarıda da belirttiğim gibi; Ömer Güney Mv, Belediye, İlçe başkanlığı vb. yıllar içinde hep aday adayı olmuştur! Kırk yılın başında atama da olsa ilçe başkanlığı koltuğuna İl Başkanı Deniz Yücel tarafından oturtuldu. Kongrede aday olur mu orasını bilemem ama, Ömer Güney'in en yakın ve delege olan akrabası Başkanvekilliği'nin  Ak Partiye geçmesiyle birlikte CHP'den istifa edip Ak Partiye geçmesi konusunda da sanırım Ömer Güney'in CHP Menemen örgütüne açıklama borcunun olduğunu düşünüyorum. Açıkçası, Ömer Güney balık gibi elde avuçta durmayan bu akrabasının neden CHP'den Ak Partiye geçtiğinin nedenlerini bir bir açıklamak durumundadır."

Öte yandan İl Başkanı Deniz Yücel'in Haziran ayında kongre sinyalini vermesinin ardından CHP Menemen İlçede siyasi hareketlilik yaşandığı bildirildi.     

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.