CHP'nin 'Hukukçu' İl Başkanı Yücel, Hak, Hukuk, Adalet dağıtmak için mi bugün Menemen'e gidiyor?

CHP'nin 'Hukukçu' İl Başkanı Yücel, Hak, Hukuk, Adalet dağıtmak için mi bugün Menemen'e gidiyor?

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Menemen İlçeyi Tüzük gereği Kongreye götürmek için mi bugün Menemen ziyareti gerçekleştirecek?

A+A-

"Hak", "Hukuk", "Adalet" dendi mi Türkiye'de ilk akla gelen partinin adı CHP... Ne zaman bir şey duysalar, görseler başlıyorlar koro halinde hak, hukuk, adalet demeye...

Bereket versin ki; iktidarda falan değiller! Ya iktidarda falan olsalardı her halde CHP'nin İl ve İlçe binalarının kapısından içeriye yandaşın, candaşın dışında koymazlardı!

İlginç olan; velev ki kendilerinden olana da bir şey olacak, kuyruğa girmişcesine başlıyorlar birbirlerini yüceltmeye! Temsil, bu aralar ilçe belediye başkanları arasında Deniz Yücel'i özellikle de Menemen konusunda yere göğe sığdıramamak ve rahip gibi günah çıkartmak moda!

İşlerine geldi mi "Aha Tüzük" işlerine gelemedi mi de Tüzüğün kıyısından bile geçemeyen bu 21. Yüzyıl sözüm ona Sosyal Demokratları, bilindiği üzere Menemen'de yanlış aday çıkartıp, Menemen Belediyesi Başkanvekilliği seçimini altın tepside AKP'ye sunduktan sonra; çareyi CHP Menemen İlçe yönetimini görevden almakta bulmuşlardı...

Devamında Serdar Aksoy'un Belediye Başkanı olduğu dönemde de fatura keserek "danışmanlık" yaptığı belirtilen Ömer Güney, Menemen İlçe Başkanlığı görevine atanmıştı! 

Aynı zamanda hukukçu da olan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'e CHP'nin Tüzüğünü hatırlatmaya gerek yok... Tüzüğü çalıştırıp, gereğini yerine getirecek olan da Sarı Çizmeli Mehmet Ağa değil, İl Başkanı Deniz Yücel'in bilakis ta kendileri oluyor!

Yukarıda da belirttiğimiz gibi; işin içinde candaşlık, yandaşlık varsa maalesef Tüzük bile kafi gelmiyor! İstedikleri gibi borularını öttürüyorlar! 

Şimdi soruyoruz; hak, hukuk, adaleti Menemen CHP İlçeye, İl Başkanı Yücel getirmek istemiyorsa; CHP Menemen üyeleri Menemen CHP ilçeye adaleti mahkeme kanalıyla mı getirecekler?

İl Başkanı Yücel, Tüzük gereği görevden alınan ilçe yönetimlerinin yerine geçici ve 30 gün içinde kongreye götürecek yönetimin atandığını, bilmeyecek kadar hak, hukuk, adaletçi midir?

Haydi İl Başkanı Yücel, hak, hukuk, adalet eğer ki dilinizde masal değilse, gösteriniz o zaman CHP Menemen üyelerine hakkın, hukukun, adaletin 30 gün içinde Tüzük gereği Kongreye gitmek olduğunu!

66033bbc-d4cd-4498-8947-52a2f71352aa.jpg

Bir de bu belge CHP Menemen üyeleri arasında dolaşıyor! Acaba kim yazmış bu notları ve dönemin Başkanı Aksoy'a vermiş? 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.