CHP Kampı'nda Soyer'in Seferihisar'ın ekonomisine katkıları da tartışılacak mı? Temsil, Eşek Adası'nın kaçtan gittiği?

CHP Kampı'nda Soyer'in Seferihisar'ın ekonomisine katkıları da tartışılacak mı? Temsil, Eşek Adası'nın kaçtan gittiği?

CHP'nin Seferihisar Kampı katılımcıları, "Ekonomik Konular" başlığında Soyer'in 10 yıllık Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde sattığı 119 milyonluk mallarının bugünkü para ile kaç milyarlara satın alınabileceğini de masaya yatıracaklar mı?

A+A-

CHP'nin Seferihisar Kampına ilişkin Cumhuriyet gazetesinde çıkan haber: 

"CHP, Kılıçdaroğlu başkanlığında İzmir'de kampa giriyor

CHP TBMM Grubunun 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında İzmir’in Seferihisar ilçesinde gerçekleşecek.

22-25 Eylül arasında düzenlenecek kamp, CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayacak. Kampta CHP heyeti, dış politikadan, ekonomiye kadar ülke gündemindeki konuları değerlendirecek. Seçim ve ve sandık güvenliği üzerine de sunumların yapılacağı kampta fikir alışverişi, görüş, öneri ve değerlendirmeler gerçekleşecek."

Peki, ekonomik konularında ağırlıklı olarak değerlendirileceği Seferihisar Kampı'nda, İzBB Tunç Soyer'in 10 yıllık Seferihisar Belediye Başkanlığı dönemi "EKONOMİK" yönden ve diğer belediye başkanları içinde "ROL MODEL" olması bakımından ele alınıp masaya yatıracaklar mıdır?

Soyer'in Seferihisar'da sattığı mallarla kimlerin ekonomisi kalkınmıştır?

Temsil, Soyer'in 10 yıl Seferihisar Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Kazaklara satılan bugün 1.5 Milyar TL nakit para ile dahi satın alınamayacak (Sadece) "Saklı Koy", mazot takasından 3.4 milyona mazotçuya geçen ve 2-3 ay öncesinde 380 milyon TL'ye satıldığı öne sürülen 42 dönümlük TURİZM imarlı arazi de KAMPÇILAR tarafından tartışmaya açılacak mıdır?

Seferihisar Belediyesi satılan mallar repertuvarı: 

content-kiristal-turizm-001.png 

Mesela, İzBB Soyer, Kampta Eşek Adasının kaç paraya satıldığı ve bugünün parası ile ne kadar yaptığı gibi bir soru ile karşılaştığında nasıl yanıtlamayı düşünürdü acaba? 

Ya da Soyer'in İzBB adaylığını tek başına üstlenerek açıklayan sayın Kılıçdaroğlu, Soyer'in Seferihisar'daki 10 yıllık satışlarına ekonomik çerçevede bakışını açıklayacak mıdır?

0x0-1537750661677-001.jpeg

Hayırlı kamplar... 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.