CHP İzmir İl Başkanı Yücel'in Büyükşehir Başkanvekilliği seçimi için Meclis Üyelerinin önüne sandık koyacağı iddiası!

CHP İzmir İl Başkanı Yücel'in Büyükşehir Başkanvekilliği seçimi için Meclis Üyelerinin önüne sandık koyacağı iddiası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği seçimini CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in kapalı zarf usulü ile yaptıracağı öne sürüldü!

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi CHP'li Meclis üyelerinin Başkanvekilliği seçimine kilitlendikleri belirtildi! Kulislerden sızan bilgilere göre; CHP İzmir Başkanı Deniz Yücel'in İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği seçimi için CHP'li Meclis Üyelerinin önüne sandık koyacağı iddiası, Meclis Üyeleri arasında "Demokrasinin olmazsa olmazı sandıktır" yorumlarının yapılmasına neden olduğu bildirildi.

Öte yandan Meclis Üyelerinin önüne sandık konulması ile Başkanvekilliği seçimi kapalı zarf usulü oy kullanılarak yapılmış olacak.

Konuşulanlara arasında; İl Başkanı Yücel'in Başkanvekilliği seçimi için sandık getirecek oluşu hanesine artı puanlar olarak yazılacağı, mevcut Başkanvekili Mustafa Özuslu'nun sandıktan çıkamayacağı, Başkanvekilliği adaylığını açıklayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün sandıktan uzak ara birincilikle çıkacağı kulislerde konuşulan konuların başında geliyor. 

Başkanvekilliği seçimi Nisan ayında yapılacak. 

Gelişmelere bakıldığında, Kınık ve Tire'de topu ağlarında göre İl Başkanı Yücel'in bu defa topu Tunç Soyer'in kalesine atmayı planladığı anlaşılıyor!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.