CHP, Edirne adayı Ciravoğlu'nun adaylığını geri çektirmek için hastaneye Noter mi gönderdi?

CHP, Edirne adayı Ciravoğlu'nun adaylığını geri çektirmek için hastaneye Noter mi gönderdi?

CHP'nin Edirne belediye başkan adayı Şükrü Ciravoğlu, önseçimden birinci çıkmasının bedelini adaylığı elinden alınarak mı ödedi?

A+A-

31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde CHP'den aday gösterilen Şükrü Ciravoğlu, baskılara dayanamayıp adaylıktan mı çekildi? 

CHP’nin Edirne’de yaptığı ön seçimde birinci sırada çıkarak CHP’nin Edirne Belediye Başkan adayı olan Şükrü Ciravoğlu, yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle adaylıktan çekildiğini açıkladı!

Ciravoğlu, Edirne E TV'ye “Sağlık ile ilgili bir tetkik için hastaneye yatmak dışında ne şimdi, ne de ileriye dönük hiçbir sağlık sorunum yok. Dileyen doktorlarımdan da bilgi alabilir. Genel Başkan Özgür Özel ısrarla çekilmemi istedi. Ben de onurumu korudum” şeklinde açıklamada bulundu... 

Öte yandan Edirne siyaset kulislerinde; CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Ciravoğlu’nu ısrarla istifa etmesi için aradığı ve ardından hastaneye Noter yetkilisi gönderdiği, Ciravoğlu’nun da bu şekilde başlatılan baskılara dayanamayıp istifa ettiği konuşuluyor!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.