CHP e. Milletvekili Yıldıray Sapan, Y-CHP'lilere Antalya'dan selam gönderdi!

CHP e. Milletvekili Yıldıray Sapan, Y-CHP'lilere Antalya'dan selam gönderdi!

Y-CHP'lilere yurdun 4 bir tarafından tepkiler dinmeksizin yağıyor! CHP Antalya e. Milletvekili Yıldıray Sapan, 14 Mayıs akşamından beri fokurdayan Y-CHP genel merkezindekilerin halini hatırını sordu!

A+A-

İşte Yıldıray Sapan'ın KK'ya yazdığı mektup: 

Kemal Kılıçdaroğlu hem CHP tabanının gözünde hem vatandaşın gözünde itibar ve güven kaybına uğramıştır. Bu seçimin en başarısız lideri hiç kuşku yok ki Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Kurumsal olarak ise Y-CHP'dir. Seçmenin aradığı güvendir vaat değildir. Ne vaat ederseniz edin itibarınız yoksa başarı kaydedemezsiniz. Bu noktada en çok üzüldüğüm, hiç şüphe yok ki yıllarını CHP'ye vermiş gözü yaşlı emekçilerdir. Maalesef emekleri boşa gitmiştir. Ne yazık ki verilen emekler yerini bulmamış, ideolojik anlamda taban tabana zıt partilere gurup kurma olanağı verilmiş, CHP'nin bir önceki milletvekili sayısına ulaşması bile bu sakat düşünce nedeniyle engellenmiştir. Meclis açıldığında ittifak yapılan bu partilerin, Ychp'yi en çok üzen parti olacaklarını görmek için kahin olmaya gerek yok. Türk siyasi tarihi bir kez daha görmüştür ki, Pkklı ile Pkklı, siyasal islamcıyla siyasal islamcı olunarak, Fetö'yü arkalayarak vatandaşın gönlüne girilemez. Vatandaşın gönlüne girmek sadece ve ancak güvenilir ve saygın olmaktan geçer. Maalesef bu nitelikler Kemal Kılıçdaroğu'nun eksik olduğu yanlardır. Dolayısıyla CHP'yi ideolojik çizgisinden uzaklaştırıp siyasi ve ideolojik anlamda bir ucubeye dönüştüren Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibi istifa etmelidir.
Tarih gözden ve gönülden düşen Kemal Kılıçdaroğlu ve ekibini mutlaka yargılayacaktır. 

Yıldıray Sapan
Chp 24. Dönem Antalya
          Milletvekili

Dip not: KK'nın 29 Mayıs hedefi; partinin başında kalabilmek ve 2024 yerel seçimleri için belediye başkanı adayı yazmaktan; 28 Mayıs'ta alacağı oy da taş çatlasın yüzde 38 oranına yanaşmaktan ibarettir! Böyle biline....

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.