CHP Ankara'da gündem kasetler! İzmir'den sonra 2. kasetin İstanbul'dan gönderildiği belirtiliyor...

CHP Ankara'da gündem kasetler! İzmir'den sonra 2. kasetin İstanbul'dan gönderildiği belirtiliyor...

İzmir siyaset gündemi, geçtiğimiz hafta iğrenç bir ses kaydı ile çalkalandı! Konuşulan iddialara göre; ses kasetinde rütbeli CHP'li bir siyasetçinin "abonesi" olduğu "seks işçisi" bir kadınla buluşma öncesi 18 +'lık bir konuşması yer alıyormuş...

A+A-

Kaset - Siyasetçi!

İzmir siyaset gündemi, geçtiğimiz hafta rütbesi başkan yardımcılığı olduğu öne sürülen CHP'linin ses kaseti ile sarsıldı!

Konuşulanlara göre; O CHP'linin ses kasetinde, abonesi olduğu öne sürülen "seks işçisi" bir kadınla "buluşma" öncesinde "hararetli" ve "özlemle" konuştukları, birbirlerine olan "hasret"lerini dile giderdikleri belirtiliyor!

Ses kasetinde; kişilerin, karşılıklı yatak sınırlarını dahi aşan, sınır tanımayan ve iğrenç ötesi konuşmaların yer aldığı öne sürülüyor!

Ayrıca, bu kasetin CHP genel merkezine gönderildiği belirtiliyor!

Öte yandan, 2. bir kasetin de İstanbul'dan CHP genel merkezine gönderildiği, İstanbul siyaset gündeminde konuşulduğu bildirildi!

Boğaza nazır bir ilçeden yola çıktığı iddia edilen kasetin kime ait olduğu, ses mi, görüntü kaseti mi olduğuna ilişkin net bilgilerin yakında sosyal medyaya düşeceği belirtiliyor!

Peki, kasetlerin içeriği bir yana, CHP genel merkez yönetimi bu kişiler hakkında ne gibi bir işlem yapacaktır? Ya da yapar mı?

Kaset veya buna benzemez pek çok iddia karşısında CHP genel merkezinin nasıl bir tavır aldığı ortada!... Temsil gazeteci Sebahattin Önkibar'ın video çekerek "CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının birisi homoseksüelmiş" iddiası hakkında CHP genel merkezinden iki kelimelikte olsa bir açıklamaya şahit oldunuz mu, duydunuz mu?

CHP'nin böylesine hassas ve samimi duygular içinde yönetildiğini de bildiğimiz için, bu yüzden de diyoruz ki; seçimlere kadar "arpa" yemeye bol bol devam ediniz!

Fırsat bu fırsat deyip, arpayı kaçırdıkça da kaçırınız!

Aslında bu tipler için işin özeti de şu: İndirdikleriniz, sizi kasetinizden bile kurtaramaz!

Arpa yemeye ve azmaya devam!

Kim tutar sizi be...!

 

 

Etiketler : , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.