Cesamin Özkan: Abdul Batur, her hangi bir kamu kuruluşuna, odacı, müstahdem, temizlikçi, bekçi dahi olamaz!

Cesamin Özkan: Abdul Batur, her hangi bir kamu kuruluşuna, odacı, müstahdem, temizlikçi, bekçi dahi olamaz!

Özkan: "Abdul Batur, Narlıdere'de yirmi yıl boyunca inşaat, beton rantını ustaca yöneterek haksız devasa kazançlara neden olmuş, bu nedenle yüce Türk Milleti adına karar veren mahkemelerimiz tarafından defalarca hüküm giymiş, adli sicili bozuk birisidir."

A+A-

285306396-1052493915642750-3167564277576734925-n.jpg

CESAMİN ÖZKAN

SAĞCI ve RANTÇIDAN GEZİCİ ÇIKARMIYMIŞ ?....

Tabii ki düzenli görevlerimiz vardır. Türkiye Cumhuriyetinin ve onun milletinin onurlu bugünü ve yarınları için.

İzmir'de bu anlamda kirlilik adına zengin bir mutfak.

Abdul Batur' da bu mutfağın en bilinen unsuru. DYP' den aday olup, CHP' yi karalama, inkâr etme karakterli söylemleri ile belediye başkanı olan bu tip, Gezi gibi onurlu bir halk harekatını, mücadelesini de utanmadan malzeme yapıyor.

- CHP marjinal partidir, ayrılın DYP' ye katılın.

- CHP'yi Narlıdere'de gömüp üzerine C30 beton dökeceğim.

Sloganları ile kampanaya yürüten bu sahte CHP' li ve benzerlerinin teşhiri, deşifresi ve tasfiyesi, vazgeçilmez ulusal görevlerimizdendir. Çünkü onların bu ülkeye yaşatma nedeni oldukları toplumsal maliyet oldukça fazladır.

Abdul Batur, Narlıdere'de yirmi yıl boyunca inşaat, beton rantını ustaca yöneterek haksız devasa kazançlara neden olmuş, bu nedenle yüce Türk Milleti adına karar veren mahkemelerimiz tarafından defalarca hüküm giymiş, adli sicili bozuk birisidir.

Mahkeme kararı aynen "İMAR SUÇLARI İŞLEME ALIŞIĞI" ana başlık ile tanımlıdır.

Artık, Abdul Batur ve benzerlerinin, bırakın Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında tutulmasını, işlemiş olduğu suçların somut siyasi ve yargısal verilerin işaret ettikleri ile, siyasi ve kamu görevlerinden yasaklı olması gerekir. Tabiki idari soruşturma, ona bağlı adli yargılanma süreçlerine de teslim edilmelidir. Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet çağdaş geleceği için, önümüzde ki yıllarda bunları zaten yapmak zorundadır.

An itibari ile, Abdul Batur, Her hangi bir kamu kuruluşuna, odacı, müstahdem, temizlikçi, bekçi benzeri iş başvurusunda bulunsa, başvurusu kamu güvenliği bakımından kabul edilmez.

Cumhuriyet Halk Partisi içerisine, yumuşak karınlı öglenalar aracılığı ile, sağcı ve rantçı virüsü bulaştıran, bu ve buna benzer sahte, maskeli unsurların teşhir ve deşifresi, partinin tabanı ve örgütsel yapısında genişletilmelidir. Biz, şimdilik onları bulundukları noktada sabitleyerek tasfiyeleri için gerekli süreci başlattık. Süreç, güçlenerek devam etmelidir, edecektir.

AKP' nin açmış olduğu derin ulusal sorunlar, yaralar, güçlü iktidarlar ile ancak onarılır, Türkiye Cumhuriyeti yoluna devam edebilir. Bu güçlü iktidarlar ise, Abdul Batur gibilere kol kanat olan oglena beyinli yumuşak karınlı sözde partiler ile inşa edilemez.

 

Not: Yazı Cesamöin Özkan'ın sosyal medya Facebook hesabından alınmıştır. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.