Aydın BŞB'den CB adaylığı yolunda yürüyen Kılıçdaroğlu'na Cami sürprizi!

Aydın BŞB'den CB adaylığı yolunda yürüyen Kılıçdaroğlu'na Cami sürprizi!

Aydın BŞB'den CB adaylığı yolunda Kılıçdaroğlu'na bir destek çalışması daha! 16 Bin su parasını ödeyemeyen garibana haciz gönderen Aydın BŞB, sıva ve badana işlerine 200 milyon harcadığı Aydın Tekstil alanındaki Camiyi de yıktıracağı ortaya çıktı!

A+A-

Aydın Post yazarı Ahmet Gözen, "Kız kardeşim" dediği Aydın BŞB Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun akıllara ziyan bir icraatını daha ortaya çıkardı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CB adaylığı yolunda ilkini geçen hafta İzmir'de gerçekleştirdiği "Jübile" turlarının 2. durağı Aydın'a geleceğine 2 gün kala Gözen'in ortaya çıkardığı "Aydın Tekstil Camisi"nin yıkılacak oluşu, deyim yerindeyse Aydın gündemine bomba gibi düştü!

Aydın Tekstil Camisi'nin yıkılacak oluşuna bakıldığında insan ister istemez başkan Çerçioğlu'na "BİR BU EKSİKTİ" demekten kendisini alamıyor!

İşte Gözen'in yazısındaki o bölüm: 

"Herhangi bir dini mabedin hangi gerekçe ile olursa olsun ortadan kaldırılması, yıkılması Allah inancı olan herkesi çileden çıkaracakken, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Aydın halkı için aldığı, şehrin içindeki yüzlerce dönümlük alana binlerce insanın geldiği, eğlendiği vakit geçirdiği yerde bulunan Aydın Tekstil Camiinin yıkılmasını isteyenlerin Sayın Özlem Çerçioğlu’na bu aklı verenleri şiddetle kınıyorum.

(...)

Tam da CHP’nin geçmişte “camileri ahır yapmıştır, yıkmıştır” ifadelerinin ayyuka çıktığı son dönemde, CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun Aydın ziyaretinde programında açılışını yapacağı Aydın Tekstil içindeki caminin kaldırılması, yıkılması doğru olur mu?"

Aydın Tekstil alanı yaklaşık 6 yıldır Aydın BŞB'nin tapulu malı olarak bulunuyor... Restorasyon işleri kapsamında (Sıvama-Badana) çıkan hurdalarından tutun, sahipleri aynı kişiler olan iki şirkete verilen (Adrese Teslim) 115 milyonluk 3 ihalesine (Aydın medyası restorasyon işlerine en az 200-250 milyon TL harcandığını yazdı.) 50 yılda biriken ve faili meçhule giden hurdalarına, onlarca skandalın yaşandığı Aydın Tekstil alanının açılışı yapmak sayın Kılıçdaroğlu'na da yakışmaz mı?

Peki, açılış öncesi geçtiğimiz hafta başı bir birinden kıymetli 3 milletvekilini Aydın'a Sarı Çizmeli Mehmet Ağa mı yoksa sayın Kılıçdaroğlu mu gönderdi?

Y-CHP'nin efsane milletvekillerinden Erdoğan Toprak, Edan Aslan, Ensar Öğüt, Kılıçdaroğlu'nun Jübile turları çerçevesinde Aydın'a gönderilmeleri; ayyuka çıkan Aydın Tekstil skandallarını "açılış bahane, skandalları Kılıçdaroğlu'na kapattırmak şahane" kapsamında mı?

Tekrar Aydın Tekstil Camisi'nin yıktırılacak oluşana dönersek...

Aydın Tekstil Camisi'nin yıkımı için Aydın BŞB, 21 B'den adrese teslim ihaleye çıkmayı düşünüyor mu?

Aydın Tekstil Camisi'nin yıkım ihalesini, sıva-badana işleri yürüten sahipleri de aynı kişiler olan Kerte ve Ermiş şirketlerinin kapma olasılığı nedir?

Aydın BŞB, Aydın Tekstil Camisi'nin yıkımı nasıl yaptıracak? Kepçe-dozer kullanılarak mı, balyozla mı?

Aydın BŞB, Aydın Tekstil Camisi'nin yıkımını, Kılıçdaroğlu tarafından Aydın Tekstil Alanı'nın açılışının  yapılacağı 22 Haziran günü, saat 17:30'dan sonra başlatacak? (Türkçesi, Aydın BŞB, Kılıçdaroğlu'nu Aydın'dan uğurladıktan sonra mı Aydın Tekstil Camisi'nin yıkımını başlatacak?) 

Aydın BŞB, Aydın Tekstil Camisi'nin yıkılacak oluşunu, pazartesi günü Aydın'a gelen 3 kılavuz milletvekiline de anlattı mı?

Aydın Tekstil Alanın da, aynı zamanda Cami gibi Aydın Tekstil Cemevi de olsaydı, Aydın BŞB'nin tutumu nasıl olurdu?

Zamanında "Yolsuzlukların Üzerine Giden Adam" olarak medya aygıtlarında ünlendirilen Kılıçdaroğlu, ayyuka çıkan Aydın Tekstil Alanı hakkında yazılanların, çizilenlerin üzerine bir kürek toprak atarak mı açılışını yapacak?

Kılıçdaroğlu ve ekibi, bugüne kadar hangi yolsuzluğun üzerine gitti de bugün kalkıp kendi belediyelerinde dönen yolsuzlukların üzerine gidebilecek? Y-CHP değil midir TCK 235'te indirime gidilen yasa değişikliğini TBMM'ye getirip geçirten? Y-CHP, TCK 235'te yapılan operasyondan sonra kaç yandaşını, candaşını "YOLSUZLUKTAN" içeriye girmekten kurtarmıştır? Neden bugüne kadar kurtarılanları açıklayamıyorlar? Gerçek yüzleri ortaya çıkacağından mı korkuyorlar? 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum