Çerçioğlu'nun yampiri yampiri yürümeyen anketçiye denk geldiği ortaya çıktı!

Çerçioğlu'nun yampiri yampiri yürümeyen anketçiye denk geldiği ortaya çıktı!

Yengeçlerin düz yürüyeni ve anketlerden anlayanı makbuldür!

A+A-

Özlem Çerçioğlu... CHP'den Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı... Başka bir deyişle Aydın'ın "Topuklu Efe"si...

Sabah gazetesinin bugün ki haberinin başlığı: "İhaleci başkana 7 yıl hapis talebi"

İhaleci başkan, Sarı Bina sakinlerinin gönderdiği anket sonucuna göre, CHP'li büyükşehir belediye başkanları arasında: "MUMBER ONE" 

adsiz-046.png

Sabah gazetesinin haber başlığına göre İhaleci başkan, Mart 2019 yerel seçimlerinde yüzde 53.94'lük bir oyla koltuğunu korumuş, 2. büyükşehir belediye başkanlığı dönemine "Hello" demişti...

Anlaşılan "İhale Başkan", yapılan en son anket sonucuna göre makarnayı arttırmış görünüyor: Yüzde 64.3

289816782-634455598301557-6357761402804056915-n.jpg

Sarı Bina'daki kaynağımız anket görseli gönderirken altına şu notu düşmüş: "Yeni fark ettim. Geçen ay yapılmış bu anket ama bizim bile haberimiz olmadı!"

Doğrusu, bizim de bu anketten yeni haberimiz oldu!

Öncelikle; anketi yapan şirketin başkanı CNN Türk'ün gedikli yorumcularından... Yaklaşık 2-3 ay öncesi bir CNN Türk programında CB adaylarına yönelik yapmış oldukları anketi şöyle konuşarak açıklamıştı: "CB adayları için 'ucu açık' bir anket yaptık. Ucu açık derken, CB adaylarını sıralayıp halka sormadık. Direk halka 'CB adayı olarak kimi görmek istiyorsunuz' sorusunu yönelttik... Adayları bizzat halk isim isim belirtti. Kemal Bey'de yüzde 6 dolaylarında çıktı." (Merak edenler, bu programa CNN Türk'ün YouTube'deki arşivinden ulaşabilir.)

Malumunuz; o günlerde 6'lı masada harıl harıl toplantılar yapılıyor, Kemal Bey'de iyiden iyiye kendisini CB adaylığına ısıtıyordu... Açıkçası, anketçinin bu açıklaması program konukları tarafından da şaşkınlıkla karşılanmıştı!

Hal böyle olunca ve de bunlara Sarı Bina'dan yüzde 64.3'lük bir "görsel" başarı öyküsü de eklenince, insanın aklına ister istemez Karayipler'deki Kırmızı Yengeç Kralının kızı Prensesin düğünü düşüyor...

Gelelim şimdi prensesin düğününe; Kırmızı Yengeç kolonisinin kralı, prenses kızına bir türlü damat beğendiremez... Kimi getirip gösterse prenses bir bahane bulur beğenmezmiş... Fakat, bir akşam üstü prenses bağıra bağıra kral babasına koşar ve bak ben bununla evleneceğim der... Hemen düğün dernek kurulur ve prenses o beğendiği genç kırmızı yengeçle evlenir... Gerdeğe girerler ve sabah olur uyanırlar... Prenses bu defa ne görsün ki; damat yampiri yampiri yürümektedir ve prenses ağlaya ağlaya "Sen düz yürüyordun. Ben de senin bu düz yürüyüşüne vurulup evlenmeyi kabul ettim. Şimdi herkes gibi yampiri yampiri yürüyorsun" der... Damat yengeçte anında lafını patlatır: "Ha... Sen dün akşam benim sarhoş zamanıma denk gelmişsin!"

Ankete, anketi verene, anketçiye gelirsek; ortaya "yampiri yampiri yürüyen" bir anket sonucu konmalıyken "düz yürüyen" bir anket sonucu konmuş!

Anketi verenin sarhoş olmadığı anlaşılıyor!

Fakat, yüzde 64.3'lük anket sonucuna bakarak, anket sonuçlarını veren denekler mi yoksa anket sonucunu açıklayan mı sarhoş, orası pek kestirilecek gibi görünmüyor!

Ancak... Böylesi anket sonuçlarına bakılarak; bırakın Aydın Efeler merkezde, İncirliova'nın Acarlar sosyetesinde bile prensese düz yürüyen damat yengeç zor bulursunuz!

Neden mi?

Hele bir yampiri yampiri yürüyen anketçiye denk gelmeye görün! 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.