Çerçioğlu, Aydın BŞB'den Denizli BŞB'ye transfer olanlarla ne kadar öğünse azdır!

Çerçioğlu, Aydın BŞB'den Denizli BŞB'ye transfer olanlarla ne kadar öğünse azdır!

Bakalım ne zaman Denizli BŞB'de "milyarlık" ihalelere çıkmaya başlayacak?

A+A-

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın'ın görevden alınması, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Su konusunda Türkiye’nin önde gelen otoritelerinden biri olan Prof. Dr. Aydın’ın bu göreve atanması, genel olarak olumlu karşılanmıştı.

Ancak, göreve geldikten sadece dört buçuk ay sonra ani bir kararla görevden alınması, özellikle kurumdaki yolsuzluklara dair dosyaları savcılığa sunma hazırlığında olduğu iddiaları nedeniyle şaşkınlık ve tartışmalara yol açtı.

Görevden alınma süreci, Denizli Büyükşehir Belediyesi’nde daha önce Aydın Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapmış isimlerin etkisiyle ilişkilendiriliyor.
Özellikle Bülent Bozbaş, Egemen Emre Beşli ve Onur Yılmaz gibi isimlerin Denizli’ye transfer edilmesi ve sonrasında Prof. Dr. Aydın’ın görevden alınması, bu durumu daha da dikkat çekici kılıyor.
Egemen Emre Beşli’nin, Prof. Dr. Aydın’ın görevden alındığını DESKİ personeline duyuran isim olması, hem kurum içinde hem de kamuoyunda tepki çekti.

Bu olay, Denizli’deki siyaset ve medya çevrelerinde büyük bir tartışmaya neden oldu. Özellikle yolsuzlukla mücadelede önemli adımlar atması beklenen Prof. Dr. Aydın’ın bu şekilde görevden alınması, bu adımların engellenmesi için mi yapıldı sorusunu gündeme getirdi. Olayın arka planı ve gerçek nedenleri konusunda ise çeşitli iddialar ortaya atılmakta, ancak kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Kamuoyunun bu gelişmeleri yakından takip ettiği ve Denizli Büyükşehir Belediyesi yönetiminden konuyla ilgili açıklamalar beklendiği bir süreç yaşanıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.