Buruk kutlama

Buruk kutlama

Bornova Stadı'na ilk maçına çıkan Karşıyaka, 65'te Smican'ın attığı golle öne geçti. Konuk ekip ise bu gole 88. dakikada Osman ile cevap verdi. İzmir ekibinin 3 puan hasreti 3 maça çıktı.

A+A-

TFF Üçüncü Lig Üçüncü Grup'ta bu sezon bekleneni veremeyen Karşıyaka, evinde Kırıkkale Anadoluspor ile 1-1 berabere kaldı. İzmir temsilcisi, Bornova Stadı'nda ilk kez oynadığı maçta Dünya Karşıyakalılar Günü olarak kutlanan 19 Aralık'ı kaybedilen 2 puanla buruk kutladı. KSK'nin 3 puan hasreti 3 maça çıktı. Mücadelenin 3. dakikasında Abdülkadir önünü boşaltıp vurdu. Kaleci İlker topa sahip oldu. 29'da Emrah'ın şutunda savunmaya çarpan top kornere çıktı. 41'de Namık Barış'ın soldan ortasında Abdülkadir altı pas içinde topa vuramadı. İlk yarı golsüz sona erdi.

KARŞIYAKA SONUNU GETİREMEDİ
53'te Namık Barış'ın soldan kullandığı kornerde savunmadan seken topa Özgür arka direkte dokunamadı. 65'te Mustafa Aşan'ın pasında ceza yayı üzerinde Samican'ın şutunda top kaleci İlker'in sağından ağlarla buluştu: 1-0. 74'te Abdülkadir sağdan çalımlarla ceza alanına girdi. Vuruşunda top az farkla üstten auta çıktı. 88'de sol kanattan Emrah'ın ortasında ark direkte topa yükselen Osman beraberliği sağladı: 1-1. Maç bu skorla sona erdi.

KAF-KAF'A BÜYÜK DESTEK
KSK, sezonun ilk yarısının son maçında Play-Off hattındaki Kırıkkale Büyük Anadoluspor'la 1-1 berabere kalırken, Dünya Karşıyakalılar Günü olarak kutlanan 19 Aralık'ı kaybedilen puanla buruk kutladı. İzmir ekibi ilk kez Bornova Stadı'nda oynadı.

TAŞYÜREK'TEN İKİ DEĞİŞİKLİK
KSK Teknik Direktörü Ahmet Taşyürek, Kırıkkale karşısında geçen haftaki Derince Bld maçından farklı olarak iki değişiklik yaptı. Taşyürek kart cezalısı Ertuğrul'un yerine İlyas ile oyuna başlarken Barış'ın yerine de İhsan Furkan forma giydi. Karşıyaka'da ayrıca sakatlığı bulunan Burak ve kart cezalısı Harun da kadroda yer almadı. KSK, altyapıdan Ahmet Kaan, Taha gibi gençler 18 kişilik kadroyu tamamladı.

MİNİ YORUM
KARŞIYAKA 1-1'LİK SKORA KAHROLDU
KARŞIYAKA, ilk kez sahneye çıktığı Bornova Stadı'nda, anlamlı Dünya Karşıyakalılar Günü'nde zirve takipçisi rakibi Kırıkkale Anadoluspor'u adeta elinden kaçırdı. Maça taraftarlarının müthiş desteği ile başlayan Karşıyaka, özellikle savunmada çok dirençliydi. Rakip Kırıkkale Anadolu maç boyunca kontrataklarla Kaf-Kaf'ın üzerine gelmeye çalıştı. Ancak özellikle Metin Peker kritik müdahalelerle rakibini atak girişimlerini olgunlaşmadan önledi. İkinci yarıda Karşıyaka'nın galibiyet golünü atan Samican, İhsan Furkan, Abdülkadir sahanın en çalışkan isimlerinden biriydi. İlk yarıda boş pozisyonda Abdülkadir'in ikinci yarıda da Özgür'ün kaçırdığı net pozisyonlara yanarken, 88'de arka direkte unutulan Osman'ın golüyle yüreğimiz 'cızz' etti.

BURAK HAKERLER

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.