Bu ne hal KAF-KAF

Bu ne hal KAF-KAF

Yeşil-kırmızılılar, 11'de Yavuz, 48'de Samet 68'de Halil'in golleriyle 3-0 geriye düşerken Emre’nin attığı iki gol ile farkı 1’e indirdi. Ancak son dakikada Emirhan’ın golüyle yara aldı.

A+A-

TFF 3. Lig 1. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Karşıyaka, en önemli rakibi Karaköprü Bld'ye deplasmanda 4-2 yenilerek Play-Off hattından çıktı. Karşıyaka maça oldukça etkisiz başladı. Ev sahibi Şanlıurfa ekibi 11. dakikada Yavuz Koç'un attığı gol ile 1-0 öne geçti. Yeşil-kırmızılı ekibin etkili olamadığı ilk yarıda karşılıklı ataklar sonuç vermeyince, ilk devre 1-0 Karaköprü üstünlüğü ile sona erdi.

HEYECAN FIRTINASI YAŞANDI
Kaf-Kaf ikinci yarının hemen başında yediği golle 2-0 geriye düştü. Karşılaşmanın 48. dakikasında Samet Eker, Urfa ekibi 2-0 öne geçirdi. Bu golden 20 dakika sonra 63'de Halil Yılmaz farkı 3'e çıkararak takımını rahatlattı: 3-0. Karşıyaka, 73'te Emre Gemici'nin golüyle farkı 2'ye indirip umutlandı: 3-1. Yeşilkırmızılı ekip adına bir kez daha sahneye çıkan Emre Gemici, 84'te skoru 3-2'ye getirmeyi başardı. Maçın son bölümleri kıran kırana geçerken Karaköprü Belediyespor 90+7'de Emirhan'ın golü ile skoru 4-2 yaptı. Karşıyaka, İzmir'e puansız döndü.

DİNÇEL'DEN İKİ DEĞİŞİKLİK GELDİ
Karşıyaka Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, Karaköprü deplasmanında on birde iki değişiklik yaptı. Savunma ve orta alanda birer değişiklik yapan başarılı çalıştırıcı, Cenk'in yerine Metin'e, Fatih Ergen'in yerine de Onur Kolay'a on birde şans verdi. Elazığ maçı öncesi takımın başına geçen Selahaddin Dinçel, 7. maçında 2. yenilgisini almış oldu. Bu süreçte 3 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Kaf-Kaf, yine deplasmanda Şile Yıldız'a boyun eğmişti.

KARAKÖPRÜ DERT OLDU
Bu sezon ilk kez 4 golü kalesinde gören Karşıyaka'nın Karaköprü Belediye belalısı oldu. Yeşilkırmızılılar, geçen sezonun 10. haftasında evinde Karaköprü'ye 4-1'lik sonuçla yenilmişti. 31 Ekim 2022'de oynanan bu maçın ardından Kaf-Kaf, yine bir Karaköprü maçıyla kalesinde 4 gol görerek 90 dakikayı puansız kapattı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.