Bu da oldu! Şişli Belediye Başkanı Keskin, 'kankası' Gönen Orhan'ı eleştiren CHP'li Meclis Üyesi Şimşek'e küfür etti...

Bu da oldu! Şişli Belediye Başkanı Keskin, 'kankası' Gönen Orhan'ı eleştiren CHP'li Meclis Üyesi Şimşek'e küfür etti...

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "Dünya bir yana Gönen Orhan bir yana" deyip, CHP'li Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek'e Meclis'te bastı kü...

A+A-

"Cumhurbaşkanının birinci sınıf demokrasiyi hedeflemesi lazım, parlamento üzerindeki vesayeti sonlandırması lazım. Ne demek parlamentonun üzerindeki vesayet? Milletvekili seçiyorsunuz, Allah aşkına siz gerçekten milletvekilini seçiyor musunuz? Sizin önünüze bir liste geliyor, listenin altına mühür vuruyorsunuz. Demokrasilerde olması gereken milletin vekilini millet seçer. Milletin vekilini millet seçerse orada demokrasi olur. Siz liste seçiyorsunuz milletvekili seçmiyorsunuz. Seçilen milletvekili vesayet altına kalıyor. Parlamento vesayet altında oluyor." Kaynak: Kılıçdaroğlu: Cumhurbaşkanı seçilecek kişinin günün 24 saati konuşması doğru değil

Kılıçdaroğlu bu sözleri dün Edirne'de gerçekleştirilen muhtarlar buluşmasında söyledi... Kılıçdaroğlu, milletvekillerinin nasıl seçildiğinden söz ediyor... Peki, o listeye onay veren kim? Kendileri değil mi? Aynı şeyler belediye başkanlarının belirlenmesi içinde geçerli değil mi? Temsil, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'i Şişli halkı mı yoksa Şişli CHP örgütü mü belirledi? Bilakis, sayın Kılıçdaroğlu aday olarak atamasını gerçekleştirmedi mi? Kendi adayı PM'den çıkmadığında, PM'yi terk edip (Lav ettiğini belirtip) odasına kapandığını unuttu mu? 4 Saatin içinde; (01:00, 04:00'e) İzmir'in Bayraklı adayını 3 kez değiştirdiğinizi ne zaman unuttunuz sayın Kılıçdaroğlu? Bunların tek sorumlusu siz ve ekibiniz değil mi? 

Şişli'deki son gelişmelere gelince... Ey günde 3 öğün hak, hukuk, adalet diyen CHP'liler... Şişli'deki bu rezalete ne diyeceksiniz? 

Gönen Orhan... CHP'li belediyelere 404'lü hatlar üzerinde sözde proje üreten "masa" girişimcisi... Şişli Belediyesine kurduğu 404'lü telefon hatlı masanın adı "Komşu Masa"... Açılışı da sayın Kılıçdaroğlu yaptı!

Gönen Orhan da Muammer Keskin de 10 Aralıkçıların önemli bir figürü... Gönen Orhan, deyim yerindeyse tüm işlerini Şişli Belediyesi üzerinden yürütüyor ve aynı zamanda Şişli Belediyesinde "Gölge Başkan" gibi hareket ediyor... Amiyane tabirle; Gönen Orhan'ın bilgisinin dışında Şişli Belediyesinde yaprak dahi kıpırdamıyor!

Gönen Orhan'ın Kuşadası Belediyesinden aldığı yaklaşık 4.4 milyonluk Güvercin Masa ihalelerine soruşturma açıldı ve dosyası Aydın Adliyesinde...

Muammer Keskin... Şişli Belediye Başkanı... Gönen Orhan'ın 404'lü masa projeleri için CHP'li Belediye Başkanlarını Şişli'ye davet edip masanın tanıtımını yapıyor!

İşte bir örnek haberimiz: Bornova Belediyesi... Başkan Keskin, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'u belediyesine davet ediyor; iki hoş geldin çayının ardından Gönen Orhan'ın masa tanıtımına geçiliyor! (İlginç olan çok matah bir halt işlemişler gibi, fotoğraflarını da sosyal medyada yayınlayıp, Şişli halkına haber diye sunuyorlar!) 

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tanıttı, Gönen Orhan Bornova Belediyesine 440 bin TL'ye masa kurdu!

1482.jpg

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz-002.jpg

20210120100820-bor2-2-004.jpg

muammer-keskin-gonen-orhan-bornova-belediye-baskani-mustafa-idug-simge-eldeniz1-003-005.jpg

15551-006.jpg

404'lü telefonlu masa mucidi Gönen Orhan, repertuvarına CHP'li Bornova Belediyesini de ekledi!

Kaynak: Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin tanıttı, Gönen Orhan Bornova Belediyesine 440 bin TL'ye masa kurdu! Dip not: Gönen Orhan'ın Şubat'ta aldığı bu ihaleden sonra masayı kurup kurmadığı yönünde ne Bornova belediyesinden bir açıklama yapıldı ne de bugüne kadar İzmir medyasında masa ile ilgili bir haber çıktı! 

Şehri İstanbul gazetesinin haberine göre; CHP'li Meclis Üyesi avukat Emin Vahap Şimşek, Gönen Orhan gerçeğini Meclis'e taşıyor! Başkan Keskin, Meclis Üyesi Şimşek'e "küfür"le yanıt veriyor! Ne güzel değil mi? Bir yanda belki de Şişli halkından Başkan Muammer Keskin'den daha çok "OY ALMIŞ" Meclis Üyesi Vahap Şimşek... Diğer yanda CHP'li Belediyeler üzerinde "hap yap para kazan" mucidi Gönen Orhan... Ve hala günde 3 öğün hak, hukuk, adalet diye bağıranlar... CHP'nin ne hallere getirildiğini, düşürüldüğünü görebiliyor, duyabiliyor musunuz? 

Muammer Başkana hatırlatmakta yarar var; Meclis Üyelerinin asli görevlerinin başında Şişli halkının hakkını, hukunu korumak gelir! (Sıfatları aynı zamanda, HALK DENETÇİLERİdir.)Aynı zamanda; hangi partiden başkan olursa olsun, Meclis Üyeleri haksızlıklara karşı mücadele etmekle yükümlü oldukları kadar yapılan yanlışlara da ortak olduklarında; başkanla birlikte hesap verirler!

Muammer Başkan... Belediyenizin dibinde "KAÇAK" benzin istasyonu yapıldığı iddia ediliyor! Ve kaçak yapıldığı iddia edilen benzin istayonuyla da başından beri Gönen Orhan'ın ilgilendiği, hatta istasyoncularla aranıza köprü olarak yerleştirdiğiniz iddia ediliyor! Bu iddia ve bilgiler İBB'de de konuşuluyor! İBB'dekiler de "bu işle ilgilenirsek başımız yanar, damlarda çürürüz" diye de feryat figan ettikleri belirtiliyor!

Açıkçası hafta içinde flaş gelişmelerin yer aldığı haberimizde; benzin istasyonun öyküsünü yazacağız... Sayın Başkan Keskin, günde 3 öğün hak, hukuk, adalet diye bağıranların da partisinden olduğunuza göre; kaçak ve imara aykırı yapıldığı iddia edilen bu dibinizdeki benzin istasyonunu tanıtmak amacıyla Meclis'e getirmeyi, kurdelasının da ne zaman TÖRENLE kesileceğini açıklamayı düşünüyor musunuz?

İşte Şehri İstanbul gazetesinin o haberi: 

Keskin, Gönen Orhan’ı eleştiren Emin Vahap Şimşek’e küfretti!

Muammer Keskin, meclis listesine kendisinin yazdığı CHP’li meclis üyesi Emin Vahap Şimşek’in Gönen Orhan’ı partiye zarar verdiği eleştirisine dayanamayarak tüm CHP’li meclis üyelerinin olduğu toplantıda küfretmesi şok etkisi yarattı.

Şişli Belediyesi’nde Şişli’nin hak, hukuk, adaleti için mücadelesi ve eleştirileri ile  tanınan  Emin Vahap Şimşek, Eylül Ayı meclis toplantısı öncesi yapılan CHP grup toplantısında gündeme alınan konularla ilgili öneri, eleştiri ve tavsiyelerde bulundu.

“GÖNEN ORHAN CHP’YE ZARAR VERİYOR”

Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek, meclis toplantısı öncesi yapılan CHP grup toplantısında, Gönen Orhan’ın CHP’li belediyelerden aldığı ihalelerle CHP’ye zarar verdiği eleştirisini yaptı.

Gönen Orhan’ın hiçbir yetkisi ve sorumluluğu olmadığı halde, belediyenin resmi personelinin yapması gereken Şişli Belediyesi’nin neredeyse tüm resmi işlemlerde yer aldığını, bunun da yine CHP’ye zarar verdiği eleştirisini yaptı.

“BELEDİYENİN BÜTÇESİNİ BELEDİYE PERSONELİ YAPMALI”

Emin Vahap Şimşek, Şişli Belediyesi’nin Katılımcı Bütçe organizasyonlarını belediye ile alakası olmayan ve CHP’li belediyelerden ihale alan Gönen Orhan’ın yapmasının da çok yanlış olduğunu söyledi. Şişli Belediyesi’nin bütçe planlamasını belediyenin resmi personellerinin yapması gerektiğini ifade etti.

ŞİMŞEK’İN GÖNEN ORHAN’I ELEŞTİRMESİNE DAYANAMADI

Emin Vahap Şimşek’in Gönen Orhan ile ilgili sarf ettiği eleştiriler üzerine, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, kendini kaybederek tüm CHP’li meclis üyelerinin bulunduğu ortamda Şişli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek’e küfür etmesi toplantıda şok etkisi yarattı.

ŞİŞLİ TARİHİNDE BAŞKANIN MECLİS ÜYESİNE KÜFRÜ İLK

Muammer Keskin, kendisini sürekli ve her platformda eleştirilere açık ve şeffaf olduğunu ifade ediyordu. Keskin’in CHP’li kendi meclis üyesi Emin Vahap Şimşek’in Gönen Orhan’ı eleştirmesi karşısında kendisini kaybederek küfretmesi şaşkınlık yarattı. Bir belediye başkanının kendi partili meclis üyesine küfür etmesi de Şişli tarihinde bir ilk oldu.

KESKİN’İN KÜFRÜ KRİZ YARATACAK

Muammer Keskin’in ettiği küfür üzerine bir gerginlik yaşandı. Keskin’in ettiği bu küfür olayın etkisinin büyüyeceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.