BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ… KONAK'TA BAŞKAN'DAN MÜDÜRLERE PSİKOLOGLU SORGU

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ… KONAK'TA BAŞKAN'DAN MÜDÜRLERE PSİKOLOGLU SORGU

BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ… KONAK'TA BAŞKAN'DAN MÜDÜRLERE PSİKOLOGLU SORGU

A+A-

 

Göreve geldiğinde müdür ve başkan yardımcılarına 1 milyar lirayı bulan kurum borcu için fırça atan ve 3 başkan yardımcısını görevden alan Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu’dan bomba bir icraat daha geldi. Mutlu, İstanbul’dan getirdiği belirtilen bir psikolog ve insan kaynakları uzmanı ile devlet memuru statüsünde de yer alan müdür ve müdür yardımcılarını adeta sorguya aldı. Yöneticilerle tek tek görüşen psikolog ve insan kaynakları uzmanının çeşitli sorular sorduğu ve her görüştükleri kişi ile ilgili rapor hazırlayıp Mutlu’ya sunacağı belirtildi.

“BİZE HASTA MUALESİ YAPILIYOR”

 

Bu durum belediye içinde isyana neden oldu. Psikologlu sorgunun kendilerini inciten bir hareket olduğunu belirten çalışanlar, “Sanki bize psikolojik sorunlarımız varmış gibi muamele ediliyor. Devlet memuruna böyle sorgu yapıldığı görülmüş şey değil. Bu iş böyle nereye varacak” dedi.

SUAT ÖZÇAĞDAŞ İDDİASI

Öte yandan kulislerde Başkan Mutlu’ya psikologlu müdür sorgusu yapması yönündeki aklı CHP Genel Başkan Yardımcısı da olan İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş’ın verdiği öne sürülüyor. Kendisi psikolog olan Özçağdaş, aynı zamanda İzmir doğumlu. Mutlu ve Özçağdaş’ın yakın arkadaş olduğu ve CHP içindeki aynı ekipte siyaset yaptığı belirtiliyor.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.