BOĞAZİÇİ YERİNE ALTYAPIYA BAK!

BOĞAZİÇİ YERİNE ALTYAPIYA BAK!

İzmir’de vatandaşlar, salı günü yaşadıkları yağmur ve sel felaketinin izlerini silmeye çalışırken, Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Tunç Soyer, kentin her yağmurda su baskınlarına neden olan altyapı sorununu çözmek yerine Boğaziçi Üniversitesi

A+A-

İzmir’de vatandaşlar, salı günü yaşadıkları yağmur ve sel felaketinin izlerini silmeye çalışırken, Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li Başkanı Tunç Soyer, kentin her yağmurda su baskınlarına neden olan altyapı sorununu çözmek yerine Boğaziçi Üniversitesi’ndeki protestoculara destek mesajı attı. Soyer’e tepki gösteren vatandaşlar, ‘Sen işine bak. Önce altyapı sorunu çöz’ yorumu yaptı.

İzmir'de geçtiğimiz gün sağanak yağış sonrası şehirde yine kaos çıktı.
Şehrin altyapısı yağışlara karşı direncini kaybedince, birçok sokak ve cadde sular altında kaldı. CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin altyapı yetersizliği nedeniyle meydana gelen su baskınlarında, yine sürücüler araçlarının içinde mahsur kaldı ve birçok evi su bastı.



'ÖNCE SORUNLARI ÇÖZ'

İzmir'in bu sorunları sürerken Şato'da yaşayan CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, daha üç gün önce sağanak yağış ve altyapı felaketinin yaşandığı şehrin sorunlarını çözmesi gerekirken, 'Boğaziçi' protestolarını gündeminin ilk maddesi yaptı.

Soyer, selin yaralarını sarmayı bir yana bırakıp üniversitedeki terör örgütlerinin güdümündeki provokatörlere destek mesajı verdi. Prof. Dr. Melih Bulu'nun rektör atamasının bahane edilmesiyle başlayan Boğaziçi protestoları hakkında sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Soyer'in kentin gündeminden bu kadar kopuk ve uzak olması vatandaşların tepkisine neden oldu. Protestoculara desteğini duyuran Soyer'in mesajlarını eleştiren vatandaşlar, "Senin işin hizmet. Sen önce kentin altyapı sorunlarını gör ve çöz" yorumu yaptı.

 



HİZMET YERİNE SİYASET YAPAN BAŞKANLAR TEPKİ ÇEKİYOR

ASLİ görevleri halka hizmet götürmek olan ve belediye başkanlarının hizmeti bırakıp Boğaziçi Üniversitesi'ndeki provokatif eylemler üzerinden siyaset yapması vatandaşların eleştirilerine neden oluyor. CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eylemcilere destek veren paylaşımlarına tepki yağıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.