Böcek'in 'Gönlümüzdeki...' çıkışı Kılıçdaroğlu'nu hareketlendirdi!

Böcek'in 'Gönlümüzdeki...' çıkışı Kılıçdaroğlu'nu hareketlendirdi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya dönüşü ayağının tozuyla "Sosyal Demokrat" ittifak ortakları ile bir araya geldi...

A+A-

Dokuz başarılı seçimin ardından 10.'ncu seçime sıkı hazırlanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Antalya dönüşü ayağının tozuyla ittifak ortakları ile "TAM KADO" yeniden bir araya geldiğini Twitter hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı...

Antalya'daki örgüt toplantısında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in yaptığı konuşmada "Gönlümüzdeki aday sizsiniz..." açıklamasının muhalefet lideri Kılıçdaroğlu üzerinde olumlu tesir ettiği belirtildi!

Antalya'dan yüksek moralle döndüğü aktarılan Kılıçdaroğlu'nun Ankara'ya döner dönmez sosyal demokrat ittifak ortakları ile bir araya geldi ve sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. 

Kılıçdaroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem önerimize geçiş sürecini ve ülke gündemini konuştuğumuz bu güzel toplantı için başta Sayın Ali Babacan olmak üzere tüm genel başkanlara teşekkür ediyorum."

Kılıçdaroğlu paylaşımında, "GÜÇLÜ" ittifak ortaklarından ve AKP treninden indirilen sadece DEVA'cı Ali Babacan'ın ismine yer verdi:

adsizbbb.png

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.