Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi kadrosu açıklandı

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi kadrosu açıklandı

Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi kadrosu açıklandı

A+A-

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek nihai kadrosunu açıkladı. Kadroda öne çıkan bazı oyuncular arasında Mert Günok, Milot Rashica, Salih Uçan, Gedson Fernandes ve Ciro Immobile bulunuyor. Ancak dikkat çeken bir detay, takımın önemli isimleri olan Vincent Aboubakar, Daniel Amartey ve Alex Oxlade-Chamberlain'in kadroya dahil edilmemesi.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacağı yeni formatta karşılaşacağı takımlar ise Ajax, Eintracht Frankfurt, Lyon, Malmö, Maccabi Tel Aviv, Bodo/Glimt, Athletic Bilbao ve Twente olarak belirlendi. Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde ilk kez uygulanacak olan yeni formatla birlikte Beşiktaş, zorlu rakiplerle mücadele edecek.

Beşiktaş'ın UEFA kadrosunda bulunan isimler ise "Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Göktuğ Baytekin, Jonas Svensson, Gabriel Paulista, Onur Bulut, Tayyip Talha Sanuç, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku, Emirhan Topçu, Milot Rashica, Salih Uçan, Joao Mario, Bakhtiyor Zainutdinov, Ernest Muçi, Rafa Silva, Almoatasem Al-Musrati, Jean Onana, Cher Ndour, Can Keleş, Serkan Emrecan Terzi, Gedson Fernandes, Semih Kılıçsoy, Ciro Immobile, Mustafa Erhan Hekimoğlu" olarak açıklandı.
B Listesi'nde bulunan isimlerde "Emir Yaşar, Arda Berk Özüarap, Yakup Arda Kılıç, Fahri Kerem Ay" bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.