Beşiktaş... Şişli... Yasak Aşk skandallarının ardı arkası ne zaman kesilecek?

Beşiktaş... Şişli... Yasak Aşk skandallarının ardı arkası ne zaman kesilecek?

Sosyal medyada TT olan görüntülerde evli ve 2 çocuk babası Tamer Özcanlı’nın, bekar olan ve partide İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Dilan Bürtek ile gece yarısı el ele yürüdüğü gözleniyor!

A+A-

Önceki gün CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman arasında patlak veren yasak aşk skandalı gündeme bomba gibi düşerken; bu defa çarpık bir ilişki rezaleti haberi de CHP Şişli ilçeden geldi!

Ocak ayında yapılan olağanüstü seçimde CHP Şişli İlçe Başkanı seçilen Tamer Özcanlı’nın, ilçede görevli Dilan Bürtek ile yasak ilişki yaşadığı öne sürüldü! 
Sosyal medyada TT olan görüntülerde evli ve 2 çocuk babası Tamer Özcanlı’nın, bekar olan ve partide İlçe Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Dilan Bürtek ile gece yarısı el ele yürüdüğü gözlendi.

Skandal görüntülerin partililer arasında telefondan telefona yayılmasının ardından açıklama yapmak zorunda kalan CHP Şişli İlçe Başkanı Tamer Özcanlı’nın gece yarısı el ele yürüdüğü Dilan Bürtek ile ilgili “kardeşim” savunması yaptığı öğrenildi.

Görüntülere ilişkin bir partiliye açıklama yapan CHP’li Başkan Özcanlı’nın, “Dilan benim kardeşim. Genç bir kıza iftira atacak vicdanın varsa sana hiçbir şey demiyorum. Evine bıraktım, ağlıyormuş hâlâ” şeklinde mesaj gönderdiği görüldü.

1692264964-12fe35.jpeg

Telegram Haber'in notu: Bir ilçe belediye başkanı da eşi tarafından gecenin bir yarısında evden kovuldu! Başkanın eşi "Seçimlere kadar eve uğrama. Seçimden sonra boşuyorum seni" diye bağırdığı belirtiliyor! Gece vakti eşi tarafından eve alınmayıp kovulan başkanın videosunun da sosyal medyaya düşeceği belirtiliyor! 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.