Belediyede dayak skandalı! Kadın müdür, kadın çalışanını dövdü...

Belediyede dayak skandalı! Kadın müdür, kadın çalışanını dövdü...

Belediyede dayak skandalı! Kadın müdür, kadın çalışanını dövdü...

A+A-

Maltepe Belediyesi'nde kadın müdürün kadın çalışana dayak atması şoke etti. Darp raporu alan çalışanın sunduğu fotoğraflara Master Haber ulaştı.

Belediyede dayak skandalı patladı. 10 Aralık’ta düşük yaptığı için operasyon geçiren bir çalışan birim müdürünün saldırısına uğradı. Şiddete maruz kalan çalışan darp raporu alıp davacı oldu. Şiddet uygulayan müdür ise izne çıktı.

Maltepe Belediyesinde dayak skandalı şoke etti. 15 Aralık’ta Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde düzenlenen bir etkinlik için mesaiye kalan Gülşe K., 1.5 yıldır kendisine mobbing uygulayan Kültür Müdürü Zeynep H.’ın saldırısına uğradı. Saldırır sonrası kolunda ve boynunda morluklar oluşan K,, darp raporu alıp birim müdüründen şikayetçi oldu. O fotoğraflara Master Haber ulaştı..

ONU BURADA İSTEMİYORUM

Anadolu Cumhuriyet Savcılığına verilen dilekçeye göre olay iddialara göre şöyle gelişti: 15 Aralık Cuma akşamı Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte Gülşe K. mesaiye kaldı. Kültü merkezine gelen birim müdürü Zeynep H, bir çalışana ‘Onun burada ne işi var? Sırf mesai almak için kalmış, evine gitsin’ dedi. Ancak kadın çalışan müdürünün bu sözlerini ciddiye almayıp çalışmaya devam etti. Erkinlik başlamasına dakikalar kala bu defa da ‘Neden gülüyorsunuz?’ diyerek bağırmaya başladı. Bunun üzerine tatsızlık çıkmaması için odasına çıkan kadın çalışanın peşinden giden Zeynep H,. ‘S… git buradan. kültür biriminde görmek istemiyorum’ diyerek hakaretlerine devam etti.

TELEFONUNU ATIP SALDIRMAYA BAŞLADI!

Gülşe K., ‘O zaman benim arazi tazminatımı neden vermediniz?’ deyince Zeynep Y., eliyle ‘Nah’ işareti yaparak ‘Oh canıma değsin. Kul hakkı yedim. Beter ol. Oh canıma değsin’ şeklinde karşılık verdi. Küfürler, hakaretler havada uçuşunca ‘Ses kaydı alacağım’ diyerek telefonunu çıkaran Gülşe K.’un önce elindeki telefonu yere fırlatıp ardından da saldırmaya başladı. 10 Aralık’ta düşük yaptığı için operasyon geçiren Gülşe K., Vücudunun çeşitli yerlerine art arda darbeler alınca kendi savunmak için sürekli geri çekildi. Saldırmaya devam eden kültür müdürü, çalışanına vurmaya devam etti. Kavga güvenliğin araya girmesiyle son buldu. Gülşe K.’un kollarında, boynunda morluklar oluştu.’

1,5 SENEDİR MOBBİNG UYGULUYOR!

Gülşe K., hemen sağlık kuruluşuna giderek darp raporu aldı. Birim müdüründen şikayetçi olan K., uzun süredir mobbing altında çalıştığı iddia edildi. Daha önce de kendisinden habersiz odasının boşaltılması üzerine belediye sendikasına başvuran kadın çalışan, biriminin değiştirilmesini talep etti. Sendikanın bu talebe olumsuz yanıt verdi. Çalışanını darp eden Zeynep H., bağlı olduğu başkan yardımcısı Canan Döner tarafından izne çıkarıldı. Döner’n iddialara göre, ‘Nasıl olsa unutulur. Biraz uzaklaş’ dediği birim müdürü Ocak ayının ortasına kadar izne çıktı.

ERCAN ÖZTÜRK 

screenshot-8-002.png

screenshot-10-001.png

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.