BELEDİYE BAŞKANI MI MAFYA BABASI MI!

BELEDİYE BAŞKANI MI MAFYA BABASI MI!

BELEDİYE BAŞKANI MI MAFYA BABASI MI!

A+A-

Yerel seçimlerin ardından İzmir’de yeni seçilen belediye başkanları koltuklarına otururken çok konuşulacak bir fotoğraf ve mesaj ortaya çıktı. Bornova Belediyesi’nde görevi devralan yeni Başkan Ömer Eşki’nin yer aldığı fotoğraf ve üzerinde ilçeye yönelik mafya ağzıyla verilen mesaj, İzmir gündemini sarsacak cinsten.  

bornova-dan-gundemi-sarsacak-mafyatik-mesaj-510.webp

BAŞKAN EŞKİ MAFYA BABASI GİBİ GÖSTERİLİYOR

Fotoğrafta CHP Bornova İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Sadık Yıldız'ın da içlerinde yer aldığı 4 kişi ile bir kafede nargile içen Eşki’nin, başını kaldırıp nargile dumanını havaya doğru üflediği görülüyor. Fotoğrafı paylaşan Sadık Yılmaz’ın, bir dönemin fenomen dizisi Ezel’de ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz’in canlandırdığı fenomen karakter olan Ramiz Dayı’nın İstanbul için söylediği bir repliği Bornova’ya uyarlayarak paylaştığı görülüyor. Başkan Eşki’nin nargile dumanı üflerken görüldüğü fotoğraftaki mesajda “O zaman git konuş onlara kardeş; ‘Ömer Eşki emaneti olan bu Şehr-i Bornova’yı geri almaya geldi’ de” deniliyor. Yani söz konusu sosyal medya paylaşımında Eşki, seçim dömeminde birlikte çalıştığı partinin İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı tarafından bir mafya babasına benzetilip şimdi belediye başkanı olduğu Bornova’yı da bu şekilde teslim almaya geldiği algısı oluşturuluyor.
Bu tablo da ortaya kendisi olmasa da çevresindekilerin Eşki’ye sanki bir mafya babası havası vermeye çalıştığı şeklinde bir izlenim çıkarıyor.

Kaynak: https://www.erhangulenc.com/bornova-dan-gundemi-sarsacak-mafyatik-mesaj/79/

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.