Başkan İduğ, bu fotoğrafları nasıl yorumlar?

Başkan İduğ, bu fotoğrafları nasıl yorumlar?

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, CHP İlçe Başkanı Ertürk Çapın ile arasında yaşanılanların medyada yer almasından çok rahatsızmış!

A+A-

CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, iyi saatte olsunlar, hakkında medyada yer alan haberlere çok fena bozuluyormuş!

Hani "görünen köy kılavuz istemez", "perşembenin gelişi çarşambadan belli olur" lafları vardır ya... İşte o hesap Başkan İduğ demek ki bu aralar çok yoğun (Olup bitenleri göremeyecek kadar), (Geçmiş olsun bu arada... Covid 19 testi de pozitif çıkmıştı.) ve aynı zamanda barut gibiymiş!

İyi de yazılanların hangisi yanlış? 

İki kişinin bildiğinin "sır" olmadığı dünyamızda; Grup toplantısında yaşanılanların dışarıya sızmasından daha doğal ne olabilir?

Siz önünüzü göremeyecek kadar kör, siyasette beceriksizseniz, yanlışı önce kendinizde aramanız gerekmiyor mu?

Kaldı ki yazılanlardan bırakın ders çıkarmayı, iyi okuduğunuz taktirde kimin başına çorap örüleceğini dahi çıkaramıyorsanız; kusura bakmayınız ama gazeteciler duyumlarını da yazar geçer!

Yeni Asır'dan Erhan Gülenç, Başkan İduğ'un pür mealini bakın nasıl kaleme almış!
"Mustafa Başkan, bu haberimize çok bozulmuş. Öğrendiğime göre bazı meclis üyelerine mesajlar gönderip toplantıda konuşanları sızdıranlara saydırıyormuş.
CHP'li olmadığını söylediği bu kişilerle ilgili yalancılık, ahlaksızlık ve şerefsizlik gibi hakaret içeren ifadeler kullanıyormuş.
Bir de diyormuş ki, "Yalan haberleri servis ederek bizi itibarsızlaştırmaya çalışanlar bedelini misliyle ödeyecekler."

27b26b3c-f58f-4df9-8a3d-056bc33d3019.jpg271732340-230826939221598-3862966007705451573-n.jpg

Önceki akşam CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP Bornova İlçe Başkanlığı toplantısına katıldığını böyle duyurmuştu... (Yukarıda)

Peki, MV Polat sürekli CHP Bornova İlçe Başkanlığı toplantılarına katılıyor mu? Hayır! Kaynaklar, MV Polat'ın 2. defa geldiğini aktarıyor... 

Hani derler ya "düğün değil bayram değil eniştem beni niye öptü" o hesap... O zaman şu soru ortaya çıkmıyor mu: "Bornova'daki öpülecek enişte kim?"  

Şimdi... CHP Bornova İlçe toplantısı öncesinde; İduğ'a karşı başlatılan muhalefetin stratejisi aylar öncesinde mi belirlendi? İduğ'a karşı başlatılan muhalefetin stratejisi aylar öncesinde mi belirlendi?Şeklinde haber yapmışız... Haberin içeriğinde Başkan İduğ'a karşı sistematik muhalefet başlatıldığına işaret etmişiz!

CHP Bornova siyaset çevreleri Yeni Asır'ı ve Telegram Haber'i çok yakından takip ediyor... Doğal olarak, siyaset arenasındaki olup bitenler de kaynaklarca buralara aktarılıyor... Çünkü, kaynaklar da çok iyi biliyor ki deşifre olmayacaklarını! Kısacası, en çarpıcı ve doğru Bornova haberleri Yeni Asır ve Telegram Haber'de yayımlanıyor!

Başkan İduğ'a karşı sistematik olarak muhalefet başlatılıp başlatılmadığını Bornova'nın çok önemli siyasi bir ismine sorduk:   

adbbcbmbbb.png

O önemli siyasi isim Başkan İduğ'a karşı bir cephenin açıldığını belirtiyor!

Ha... O isim çok daha enteresan gelişmelere ait öngörülerini de aktardı... Toptan vermenin anlamı olabilir mi? Sindire sindire algılamaları daha  iyi olmaz mı?

Peki, Başkan İduğ gelişmeleri ve toplantı fotoğraflarının anında yayına konulmasını nasıl değerlendirmiştir? Hislerine tercüman olalım mı?

*** Genel merkez konuya hakim!
*** İl başkanımız bu işlerin içinde değil!
*** İlçe başkanını ben getirdim!
*** Arkasında durmaya devam edeceğim!
*** MV Polat, genel siyaset yapıyor Bornova'da işi yok!

Ne dersiniz Başkan İduğ, 7 ay önceki Ankara görüşmesinin sihrinden henüz ayılamamış olabilir mi? 
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.